Ultima oră

MEDIA PUBLICITATE:Val de demisii la varful Adevarul Holding

Ziarul de Vrancea
1 apr 2010 679 vizualizări
16 sefi se despart de trust. Printre ei - Razvan Corneteanu, Grigore Cartianu si Laurentiu Ciocazanu

Directorul general Razvan Corneteanu si alti 15 dintre sefii de la Adevarul Holding si-au prezentat demisiile lui Dinu Patriciu, in cursul noptii de miercuri spre joi, dupa cum a anuntat, initial, Reporter Virtual, informatia fiind completata tot in cursul noptii de Pagina de media. Printre demisionari se numara Grigore Cartianu - redactor-sef la Adevarul, Laurentiu Ciocazanu - director editorial si Hadrian Mateescu, directorul executiv al trustului. Demisiile au fost confirmate, joi, pentru HotNews.ro de Cartianu si Ciocazanu, care au explicat ca pleaca deoarece nu au incredere ca noua conducere a grupului va asigura independenta editoriala.


Alti demisionari sunt Nicoleta Anton - director financiar, Dana Turlac "" director de publicitate, Adrian Dinu "" director de publicitate, Ioana Voicu "" director al diviziei de carte, Adriana Vlasceanu "" asistent general manager, Robert Shorr si Augustin Popa "" directorii operatiunilor din Ucraina.


Reporter Virtual a scris ca patronul trustului s-a prezentat la sedinta impreuna cu trei avocati, Peter Imre si fiul sau vitreg Andrei Stefan si ca "dupa discutii aprinse (...) petrolistul i-a interzis celui care i-a ridicat trustul de presa sa mai intre in firma din aceasta dimineata".


Pagina de Media descrie felul cum a decurs sedinta si noteaza ca scandalul ar fi pornit de la reprosurile facute de Dinu Patriciu lui Razvan Corneteanu. Omul de afaceri l-a acuzat pe Corneteanu ca a trecut in comunicatul Adevarul privind interzicerea publicatiei Kamikaze la chioscurile Acces Press (citeste povestea aici) numele lui Sorin Rosca Stanescu, finul sau.


Pagina de Media mai scrie ca Razvan Corneteanu a contestat vehement calitatile de manager ale lui Peter Imre (in contextul in care Dinu Patriciu intentioneaza sa dezvolte o corporatie media care sa reuneasca investitiile sale internationale in acest domeniu, sub numele East European Media, din a carei conducere sa faca parte si Peter Imre - citeste aici). Cei doi ar fi fost chiar la un pas de o altercatie fizica, insa spiritele au fost calmate de cei prezenti.


de Alina Neagu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.