Ultima oră

Jurnalistii s-au jucat cu armele

Eduard Popescu
1 apr 2010 734 vizualizări
Cinci jandarmi vor urca in grad de Ziua Jandarmeriei

Ziaristii au avut ocazia ieri sa traga la tintele jandarmilor, care au organizat "Cupa presei la tir" in cinstea zilei de 3 aprilie cind Jandarmeria Romana serbeaza 160 de ani de existenta. Reprezentantii mass-media si-au incercat puterile cu pistolul "Macarov" de 9 mm, avind la dispozitie cinci incercari pentru a obtine un punctaj cit mai mare. Concursul s-a desfasurat in poligonul de la Haret. Clasamentul a aratat astfel: la baieti locul I "" Tiberiu Condrea Realitatea TV, locul II "" Emil Grosu Antena si locul III "" Catalin Calet Radio Dada, la fete locul I "" Claudia Talamba Radio Dada, locul II "" Mihaela Mirodoni Focus, locul III "" Raluca Manolache Ziarul de Vrancea, la echipe locul I - Realitatea TV, locul II "" Radio Dada si locul III "" Focus. "Sarbatorirea a 160 de ani de la infiintarea Jandarmeriei ne-a oferit din nou prilejul sa ne intilnim cu reprezentantii mass-media in poligon. Au demonstrat, si de aceasta data, ca au o buna pregatire inclusiv in domeniul tragerii. Au realizat punctaje care pot face cinste oricarui tragator experimentat", a spus colonelul Daniel Catrangiu, inspectorul sef al IJJ Vrancea. Sarbatorirea zilei armei continua astazi cind lucratorii Postului de Jandarmi Soveja vor simula salvarea unei pesoane izolata pe munte. Exercitiul se va desfasura la intrarea in Rezervatia Naturala Cheile Tisitei din Lepsa. De asemenea, vineri la Cercul Militar se va desfasura simpozionul "Jandarmeria Romana 160 de ani de existenta", in cadrul evenimentului urmind ca cinci cadre sa urce in grad inainte de expirarea stadiului minim. (Eduard POPESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.