Ultima oră

Barbat lovit de tren

Ziarul de Vrancea
1 apr 2010 705 vizualizări
Un barbat a fost lovit de un tren in apropiere de gara Adjud. In noaptea de marti spre miercuri, mecanicul locomotivei unui tren marfar a observat o persoana care alerga cu miinile ridicate între sinele caii ferate

Cu toate ca nu avea viteza mare si a dat mai multe semnale acustice barbatul nu a parasit gabaritul liniilor, fiind accidentat mortal. Victima nu a fost inca identificata de politie. Mecanicul a declarat ca din experienta sa i s-a parut ca barbatul avea intentia clara de a se sinucide. (D. C.)


BMW cu numere false


Un tinar din Focsani circula cu un BMW cu numere false. Paul S., de 20 ani, a fost depistat in timp ce conducea un autoturism de lux fara a putea prezenta documentele masinii. în urma verificarilor efectuate in tara de origine a rezultat faptul ca numerele de inmatriculare erau expirate, cele folosite fiind false. Autorului i-a fost intocmit dosar penal. (D. C.)


Lovit pe trecerea de pietoni


Un tinar din Adjud a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni. Marti, pe strada Republicii din municipiu, Constantin G., 65 ani, din Onesti, in timp ce conducea o masina Dacia 1310, nu a acordat prioritate lui Sorin T., 27 ani, care era angajat in traversarea strazii prin loc semnalizat. Pietonul a fost ranit usor si nu a necesitat internarea in spital. (D. C.)


Injunghiat cu un cutit


Un barbat din comuna Homocea a fost injunghiat cu un cutit de tatal sau. Pe fondul consumului de alcool, Ilie P., 59 ani, l-a injunghiat cu un cutit pe fiul sau Adrian P., de 43 de ani, care locuieste in aceeasi casa. Tatal si-a lovit fiul cu cutitul in zona abdomenului. Adrian a fost transportat la Spitalul Adjud, iar politistii continua cercetarile in acest caz. (D. C.)


Vidra: Camion in flacari


Pompierii din Focsani au intervenit in localitatea Vidra dupa ce cabina unui camion scos din uz a luat foc. în urma incendiului a ars cabina camionului in proportie de circa 90%. Cel mai probabil, din primele cercetari efectuate, incendiul a fost provocat din cauza utilizarii unui aparat de sudura fara respectarea normelor de securitate. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.