Ultima oră

Oua incondeiate cu gris, malai si ghips la Biblioteca

Iulia Crețu
1 apr 2010 1010 vizualizări
Numerosi copii din Vrancea, de la gradinite si scoli, vor face exces de talent in aceste zile, printr-o serie de expozitii dedicate Sarbatorilor Pascale la Sectia pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene Duiliu Zamfirescu .

Printre lucrurile expuse de micii artisti se numara oua incondeiate, pentru decorarea carora s-au folosit ghips, malai, gris si acuarele. Astazi, de la ora 15.00, micutii de la Centrul de Zi "Danut" Brosteni vor sustine un recital de cintece religioase si vor aduce si ei, din creatiile lor de Paste, oua incondeiate, icoane si desene. "Iar pentru ca in fiecare an, pe 2 aprilie "" data nasterii scriitorului Hans Christian Andersen "" in intreaga lume se marcheaza, incepind din 1967, Ziua Internationala a Cartii pentru Copii si Tineret, vom incheia saptamina, vineri, 2 aprilie, cu sarbatorirea acestui eveniment. Si pentru ca Biblioteca Judeteana s-a implicat ca partener in campania de donatie de carte, pentru copiii din satul Tiritu, comuna Poiana Cristei, ii asteptam pe toti aceia care doresc sa marcheze Ziua Internationala a Cartii pentru Copii, sa daruiasca o carte, pentru a bucura un suflet de copil si pentru a infiinta o mica biblioteca, dedicata copiilor din satul Tiritu", spun bibliotecarii. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.