Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
30 mar 2010 546 vizualizări
O scoala si un drum din Mera, afectate de inundatii

Efectele zapezilor si ploilor abundente care au cazut la inceputul anului se resimt in citeva localitati ale judetului. Astfel, la Mera, in urma topirii zapezilor si a precipitatiilor din ultima vreme au fost afectate drumul satesc din satul Vulcaneasa, punctul Mihulesti, pe o lungime de cca 150 m si Scoala nr. 1 cu clasele I-VIII. "în acest context membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) au adoptat o hotarire privind initierea unui proiect de hotarire de guvern pentru alocarea unor sume de bani in vederea remedierii acestor pagube", se arata intr-un comunicat al Prefecturii, in urma sedintei extraordinare a CJSU care a avut loc ieri. în cadrul aceleiasi sedinte a fost prezentat si un raport privind producerea unei alunecari de teren in Vintileasca. Ieri s-a dispus deplasarea la fata locului a unei comisii mixte pentru a evalua pagubele. (M. BESLEAGA)


Parchetul Adjud, in doi procurori


Procurorul Nicolae Pircalabescu se intoarce la Parchetul Judetean, dupa ce i-a expirat mandatul de delegare la unitatea de la Adjud. Procurorul a fost delegat pe aceasta functie inca din vara anului trecut, cind i-a luat locul magistratului Lucian Homoceanu. De aceasta data, cei doi vor face din nou rocada, Homoceanu fiind delegat pentru inca trei luni in functia de prim procuror al Parchetului de pe linga Judecatoria Adjud. O data cu plecarea procurorului Pircalabescu, unitatea adjudeana va functiona doar cu doi magistrati, respectiv noul prim procuror si un procuror stagiar. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.