Ultima oră

LIFE:Faze Tari: O firma din Paris te rapeste pentru 900 de euro; N-are maini si picioare, dar se bate cu oricine;

Ziarul de Vrancea
29 mar 2010 511 vizualizări
A crezut ca a comis crima perfecta: si-a ucis sotul si a angajat o sosie pentru a intra in posesia averii acestuia; De ce sa nu le dai bani cersetorilor

114 impatimiti ai schiului nautic au fost trasi de o singura barca


Impatimitii schiului nautic si-au dat intalnire pe coasta de vest a Tasmaniei in incercarea de a stabili un record pentru cei mai multi oameni trasi de o singura barca. Si, 114 tasmanieni au intrat in istorie dupa ce au reusit sa pluteasca pe schiuri pe distanta de o mila marina (1,852 km). Au inceput 124, dar au reusit sa ramana pe schiuri doar 114. Chiar si asa a fost suficient pentru a darama un record vechi de 24 de ani. Aceasta a fost cea cea opta incercare a lor, conditiile din aceasta dimineata fiind, in sfarsit, ideale pentru ei. Urmeaza ca recordul sa fie omologat, dar participantii nu-si fac griji ca au deschis prea devreme sampania. Precedentul record data din 1986, cand 100 de oameni au realizat ceva similar in Queensland, scrie Libertatea.


O firma din Paris te rapeste pentru 900 de euro


O firma proaspat deschisa la Paris, in Franta, promite sa scoata din plictiseala oamenii cu bani. \'Ultime Realite\' ofera servicii inedite celor care simt ca nu mai au nici o satisfactie si vor sa traiasca senzatii tari. 900 de euro. Atat costa cateva zile de senzatii tari. Vrei sa fii rapit, sechestrat, ba chiar aproape violat? Nici o problema. Compania "Ultime Realité" are oameni antrenati pentru a pune in aplicare un astfel de plan care sa-ti satisfaca fanteziile. "Spre exemplu, daca un client isi doreste sa fie sechestrat, acesta va fi urmarit cateva zile de «rapitorii » nostri si, la un moment dat, cand nu se asteapta, va fi insfacat si dus intr-un loc necunoscut, sumbru, unde va fi tratat destul de urat, pana la limita suportabilitatii, insa sub stricta supraveghere medicala", a declarat patronul firmei, Georges Cexus. Integral in Libertatea.


N-are maini si picioare, dar se bate cu oricine


Viata lui Dayton Webber, un baietel de 11 ani din SUA, nu a inceput usor. La doar 11 luni, acesta a fost la un pas de moarte. Atunci, mama sa l-a dus de urgenta la spital deoarece avea febra foarte mare. Medicii i-au dat sanse mici de supravieturie din cauza unei infectii bacteriene, care ii ajunsese in sange si-i afecta circulatia sanguina din maini si picioare. Au decis totusi sa-l opereze, avertizandu-i pe parinti ca micutul lor isi va pierde o parte din membre. Desi stie ca este diferit fata de ceilalti copii, Dayton face aceleasi lucruri ca si ei. Poate chiar mai bine, pentru ca handicapul lui il ambitioneaza enorm. Integral in Click.


A crezut ca a comis crima perfecta: si-a ucis sotul si a angajat o sosie pentru a intra in posesia averii acestuia


Politistii cred ca Waltraud Hill, o soprana in varsta de 55 de ani, si ucis sotul, un om foarte bogat, iar apoi a folosit o sosie pentru a incasa toata averea barbatului. Victima, care traia separat de sotia sa, a fost data disparuta in luna octombrie a anului trecut. Hermann Hill a fost considerat disparut pana cand femeia a incercat sa intre in posesia averii acestuia. Potrivit autoritatilor, Waltraud Hill s-a prezentat cu complicele ei la un birou de avocatura din Freiburg in luna decembrie, unde a primit dreptul asupra tuturor bunurilor sotului. Detectivilor li s-a parut suspecta aceasta miscare a femeii, astfel ca au investigat peste 7.000 de persoane, gasind opt barbati care au recunoscut ca au fost cautati de soprana pentru a juca rolul sotului ei. Integral in Cancan.


Doua pisici au cate 6 degete la fiecare laba


Angajatii unui centru de protectia animalelor din Cambridge, Marea Britanie, au avut o surpriza de proportii cand le-au luat in grija pe pisicutele Pudding si Baby. Dupa ce le-au examinat cu atentie pe feline, oamenii au constatat ca acestea au cate sase "degete" la fiecare labuta in parte. In mod normal, pisicile au cate cinci "degete" la labele din fata si patru, la cele din spate, cazurile in care acestea au "degete" in plus fiind foarte rare. Pudding si Baby, in varsta de noua ani, au ajuns la centrul de animale dupa ce stapanul lor a facut o alergie la parul de pisica si nu a mai putut sa aiba grija de ele. Integral in Cancan.


De ce sa nu le dai bani cersetorilor


Doi prieteni din Anglia au filmat un cersetor in timp ce incerca sa faca un ban intr-o intersectie. Baiatul amarat schiopata de mama focului, facandu-i astfel pe cei de la volan sa ii dea niste maruntis de mila. Cum au primit culoarea verde si masinile au plecat, cersetorul a inceput sa mearga normal de parca s-ar fi intamplat o minune si s-ar fi vindecat. Integral in Libertatea.



de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.