Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Bianca s-a certat si cu mama ei din cauza lui Bote; Gigi Becali a cerut voie de la duhovnic ca sa se atinga de sotie

Ziarul de Vrancea
29 mar 2010 583 vizualizări
Nicoleta Luciu are o pasiune secreta pentru un musculos; Sotia lui Liviu Varciu: "L-am prins ca m-a inselat!"

Bianca s-a certat si cu mama ei din cauza lui Bote


Saptamana trecuta a fost cea mai proasta din viata Biancai Dragusanu. Blonda s-a despartit de iubitul ei, Catalin Botezatu, dupa ce in presa au aparut fotografii cu ea iesind din apartamentul dinamovistului Adrian Cristea. Chiar daca Bianca a sustinut in permanenta ca nu l-a inselat pe Bote cu fotbalistul, reactia dura a designerului a determinat-o sa fuga, pentru cateva zile, la parinti, la Petrosani, pentru a se linisti. Nici aici nu a avut insa prea mult noroc. Suparata pe prostia pe care a facut-o fiica ei, mama Biancai a certat-o. Surse din apropierea familiei blondei sustin ca Bianca a plans tot weekendul si ca a facut din nou o cadere nervoasa, ba chiar ca este de nerecunoscut. Ea a avut nevoie din nou de calmante si a revenit la Bucuresti, aseara, urmand sa mearga la medic pentru analize zilele acestea, scrie Libertatea.


Gigi Becali a cerut voie de la duhovnic ca sa se atinga de sotie


\'Duhovnicul meu nu este in Pipera\', anunta, saptamana trecuta, Gigi Becali. Reporterii Libertatii au aflat ca parintele Visan (58 de ani), care oficiaza slujbe la Biserica \'Sfanta Treime\'" din Buzau, este preotul familiei Becali si un prieten mai mult decat apropiat. Intrebat ce l-a impresionat cel mai mult la Gigi Becali, preotul Visan raspunde fara ezitare: "Cel mai mult m-a impresionat anul trecut, inainte de Paste, cand a fost eliberat din puscarie. Chiar in dimineata zilei respective am primit acceptul sa-l vizitez. S-a spovedit si s-a impartasit, smerit si cu respect, ca de obicei". Peste cateva ore, duhovnicul a primit un telefon pe neasteptate. "Noaptea, la ora unu, imi suna telefonul. Ma uit, era Gigi. M-a intrebat asa: «Parinte, m-am spovedit si m-am impartasit azi, fara sa stiu ca imi vor da drumul. Spune-mi, imi poti da dezlegare sa ma ating de Luminita, sotia mea?»", a incheiat parintele Visan.


50 Cent, platit cu 55.000 ă"š¬ ca sa-i salute pe petrecaretii din club


Rapperul american 50 Cent a castigat o suma frumusica de bani aproape degeaba, zilele trecute. El a fost invitat in clubul Bamboo din Liverpool, Anglia, unde nu a avut altceva de facut decat sa se urce pe scena de dans si sa le spuna petrecaretilor "Hey!". Pentru aceasta aparitie succinta, rapperul a cerut 55.000 de euro, bani care i s-au oferit imediat, o sticla de sampanie si doua fete apetisante care sa stea cu el la masa toata noaptea. Integral in Libertatea.


Nicoleta Luciu are o pasiune secreta pentru un musculos


Nicoleta Luciu are o pasiune secreta pentru un barbat. Desi in prezent este mamica unui baietel de toata frumusetea si s-a stabilit deja la casa ei, alaturi Zsolt Csergo, in viata Nicoletei a existat o perioada "zbuciumata" cand aceasta a trait o dragoste platonica, neimpartasita, pentru un alt barbat. Mai exact, pentru Fernando Colunga, actorul de telenovele, idolul a milioane de adolescente si femei din intreaga lume, pentru care bruneta a ajuns sa faca o adevarata obsesie. "Fernando Colunga este idolul adolescentei mele, barbatul la care visam." Integral in Cancan.


Catrinel Menghia: "Sunt ca o bila extrasa la bingo... Una din multe altele". Catrinel Menghia este unul dintre cele mai apreciate modele, desi are numai 24 de ani. Fotomodelul spune ca daca nu ar fi ajuns sa fie model, ar fi fost campioana la atletism, sport pe care l-a practicat multi ani. Catrinel spune ca tot ce are acum este rodul norocului si muncii depuse. "Pot sa spun ca sunt foarte norocoasa. Dar viata mea nu ar fi luat aceasta turnura daca nu as fi fost ambitioasa, muncitoare si daca n-as fi avut sansa sa intalnesc oameni care sa ma ajute la cel mai inalt nivel. Ma pot numi un caz fericit pentru ca sunt ca o bila extrasa la bingo... Una din multe altele" spune Catrinel. Integral in Cancan.


Sotia lui Liviu Varciu: "L-am prins ca m-a inselat!" Un an. Atat a rezistat Liviu Varciu ca barbat insurat. Frumoasa lui sotie, Adelina, a parasit cu scandal zilele acestea caminul conjugal si s-a mutat cu chirie, dupa ce a aflat cu stupoare de la detectivul pe care-l angajase ca fostul solist de la L.A. a inselat-o. S-au iubit patimas timp de doi ani si s-au casatorit cu mare tam-tam anul trecut, chiar de Ziua Indragostitilor. Banuind ca sotul nu e usa de biserica, bruneta a pus un detectiv particular pe urmele acestuia. Nu mica i-a fost mirarea sa afle ca acesta a inselat-o cu o alta femeie. Suparata, bruneta s-a decis sa bage divort, scrie Click.


Botezatu a amenintat-o cu moartea pe Bianca Dragusanu


"Bianca sa stea la maica-sa acasa! Sa nu se mai intoarca, pentru ca o omor. Ea stie asta. Am fost si dupa emisiunea lui Capatos la apartament sa o bat, insa nu am mai gasit-o acasa. Fugise, probabil, de frica, in oras. Am vorbit cu mama ei si i-am zis sa o tina acasa, la Petrosani. Daca face prostia sa se intoarca, nu raspund pentru faptele mele. O calc in picioare daca o vad. Nu o mai ajut cu nimic, mi-am luat mana de pe ea. Nu are ce sa mai caute in apartamentul meu. Fara ajutorul meu, cei din modeling o vor sfarteca. E foarte orgolioasa, are o mandrie prosteasca, trece peste cadavre ca sa se vada in ziare. Daca nu se potoleste, toata lumea o s-o perceapa ca pe o femeie usoara, nu ca pe una smechera, cum crede ea", a declarat Catalin, in exclusivitate pentru Click!


Adrian Enache vorbeste doar pe bani


De cand s-a vazut ajuns pe prima pagina a ziarelor, in urma controversatei sale povesti de dragoste cu Iuliana Marciuc, lui Enache i s-a urcat vedetismul la cap. Solistul pretinde sa i se plateasca pretioasele interviuri cu bani grei: cere 3.000 de euro la televizune si 1.000 de euro la ziare. Contactat de Click! pentru un interviu, acesta a cerut cu obraznicie 1.000 de euro: "Cand apar eu in ziare, creste tirajul, asa ca mi se pare firesc sa fiu platit".



de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.