Ultima oră

Autoritatile intra in alerta in apropierea Pastelui

Mihaela Beșleagă
29 mar 2010 677 vizualizări
Sarbatorile pascale mobilizeaza, ca in fiecare an, autoritatile judetene, care pornesc in controale

De altfel, saptamina trecuta, in cadrul Colegiului Prefectural, s-a adoptat planul de actiuni comun pentru perioada sarbatorilor pascale, respectiv 29 martie - 6 aprilie, fiecare institutie avind un program bine stabilit pe zile. Inspectorii sanitar "" veterinari, comisarii Garzii Financiare, pompierii, jandarmii, politistii, comisarii Protectiei Consumatorilor vor supraveghea desfasurarea in bune conditii a sacrificarii mieilor, pastrarii, transportarii si comercializarii carnii dar si la ordinea si linistea publica si evitarea producerii incendiilor, mai ales in lacasele de cult. Si in cadrul videoconferintei de simbata cu prefectii ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a atras atentia ca particularitatea acestui an o reprezinta sarbatorirea Pastelui ortodox in aceeasi zi cu cel romano-catolic, de aceea vor trebui intensificate masurile specifice de patrulare si interventie la peste 14.500 de biserici si 630 de manastiri ortodoxe si peste 1.000 de lacase de cult romano-catolice din tara. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.