Ultima oră

LIFE:Utile: Te doare cand faci sex? Afla cauzele; 12 lucruri la care sa fii atent cand iei bicicleta

Ziarul de Vrancea
27 mar 2010 673 vizualizări
Dieta sanatoasa scade riscul de cancer la san; Din ce cauza apar palpitatiile

Dieta sanatoasa scade riscul de cancer la san


Predispozitiile genetice ale unei femei de a dezvolta cancer la san nu pot fi schimbate, insa, printr-o dieta speciala, pot fi marite sansele de a nu face boala, scrie Reuters, care citeaza un studiu realizat de cercetatorii nord-irlandezi de la Queen\'s University, Irlanda de Nord. Acestia au analizat 18 cercetari in care au fost implicate 400.000 de persoane si au descoperit ca femeile care adoptau o dieta echilibrata, bogata in legume proaspete si cereale integrale, si nu consumau alcool aveau cu 11% mai multe sanse de a nu face cancer la san, scrie EvZ.ro


12 lucruri la care sa fii atent cand iei bicicleta


A venit caldura si parca ai avea chef sa te plimbi cu bicicleta. Daca o ai, evident. Daca nu, iti poti cumpara una noua sau una second hand. Noi iti oferim cateva sfaturi utile in cazul in care te hotarasti sa cumperi o bicicleta la mana a doua. Magazinele de profil se bat in oferte care mai de care mai avantajoase. Ai de unde alege, mai ales ca si preturile sunt putin mai mici fata de anul trecut. Daca te-ai decis sa cumperi o bicicleta noua sau second hand, trebuie sa te gandesti bine la cateva aspecte: daca ai suficienti bani, daca o poti cumpara in rate sau cu cardul, daca ai loc unde s-o tii, daca o poti urca pe scari sau in lift, scrie Click.


30 de flori - pansament pentru mintea si sufletul tau


Medicul britanic Edward Bach a descoperit, in 1930, ca esentele florale grabesc vindecarea si pot trata diverse afectiuni nervoase. Cele peste 30 de tratamente revelate de Bach sunt si astazi folosite in intreaga lume. "Tincturile pot fi procurate de pe internet, dar pot fi preparate si acasa. Florile incarcate de roua se lasa la soare pana palesc. Se filtreaza bine, iar apa incarcata cu informatia florala se amesteca cu coniac englezesc de 40 de grade. Se pastreaza in sticlute inchise la culoare", ne dezvaluie Carmen Badila (www.terapia-florala.ro), specialist acreditat de Fundatia Dr. Bach, noteaza Libertatea.


O ora la lumina Lunii


In aceasta seara, locuitorii din 108 tari vor incerca sa traiasca fara curent electric. Anul trecut, in Romania s-au economisit 100 de megawati. Intre orele 20.30 si 21.30, populatia Romaniei este sfatuita sa stinga lumina. Cetatenii sunt "avertizati" sa renunte la televizor, calculator sau radio si sa iasa la plimbare. Nu este vorba despre decretul ceausist din Epoca de Aur, care a impus rationalizarea consumului de energie electrica, lasand tara in bezna ani intregi. Este un eveniment international, organizat in ultima sambata a lunii martie, care vrea sa traga un semnal impotriva incalzirii globale, scrie EvZ.ro


Din ce cauza apar palpitatiile?


Simtiti ca inima v-o ia la goana si ca bataile ei sunt neregulate? Sunt palpitatiile, care pot aparea din diverse cauze. Produsele naturiste va ajuta sa ameliorati aceste simptome. Palpitatiile sunt tulburari de ritm cardiac. Ele pot surveni in urma unei boli, a unei emotii puternice sau daca ati facut un efort intens, insa cele mai grave sunt palpitatiile care apar din senin. Daca aveti astfel de simptome, mergeti la un specialist in cardiologie si luati-va un concediu pentru a va relaxa. Factorii cauzatori sunt, printre altii, cafeaua, grasimile si alcoolul, la care trebuie sa renuntati daca aveti astfel de probleme. De asemenea, eliminati tigarile si energizantele, inlocuiti carnea rosie cu cea de pui si de peste si consumati multe legume. Integral in Libertatea.


Te doare cand faci sex?


Afla cauzele! Nu vorbim despre perversiuni sexuale care implica violenta fizica, ci despre disconfortul resimtit de numeroase femei in timp ce fac sex. Acestea sunt cele mai intalnite cauze ale durerii: Preludiu insuficient. Sexul poate fi dureros din multe motive. Este foarte important sa fii relaxata si excitata, astfel incat vaginul sa fie lubrifiat suficient inainte de penetrare. De aceea, preludiul este foarte important. Integral in Click.



de M.C. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.