Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Botezatu: «Bianca e bolnava mintal»; Daniela Gyorfi si George Tal nu pot renunta la sex

Ziarul de Vrancea
27 mar 2010 649 vizualizări
Țantareanu: «O vreau pe Elena Matei inainte sa mor»; Show total cu "bombele sexy" ale lui N'Doye, iar Nicolae Guta este un rocker veritabil

Bisexuala Natasha: «Sexul cu o femeie ma elibereaza!»


Dupa ce Libertatea v-a prezentat povestea lesbienei Alexandra Toader, si vedeta revistei Budoar Teodora Bencea (22 de ani), cunoscuta drept Natasha, a facut dezvaluiri incendiare din viata ei intima de bisexuala. Libertatea: Cand ai aflat ca esti atrasa si de femei? Natasha: Acum aproximativ sase ani eram intr-o discoteca si venisera cateva fete sa faca striptease. Una dintre ele mi se parea mai speciala si simteam ca ma atrage, ma infierbantam cand ma uitam la ea. Dar, pe atunci, eram mult prea mica sa inteleg ce se intampla cu mine, abia mai tarziu, cand am experimentat prima oara sexul cu o femeie, mi-am dat seama ca sunt bisexuala si ca nu e nimic in neregula sa fii atrasa atat de femei, cat si de barbati. Integral in Libertatea.


Daniela Gyorfi si George Tal nu pot renunta la sex!


Desi afirmau ca nu mai sunt impreuna de mai bine de o luna, cantareata si fostul ei iubit continua escapadele amoroase. Au grija insa ca micul lor secret sa nu fie descoperit, mai ales ca amandoi intentioneaza sa-si refaca viata cu parteneri noi. Povestea de amor dintre Daniela Gyorfi si George Tal poate deveni oricand scenariu de telenovela. Dupa mai multe despartiri si impacari, trei incercari esuate de a deveni parinti si multe discutii din cauza soacrei, cei doi au anuntat in urma cu doua saptamani, in exclusivitate pentru Cancan, ca s-au despartit, iar de data aceasta definitiv. Ei bine, ce inteleg ei prin definitiv este destul de greu de spus, cert este ca isi continua nestingheriti viata sexuala.


Botezatu: «Bianca e bolnava mintal!»


Creatorul de moda considera ca fosta lui iubita a jucat «un teatru ieftin si penibil» cand a lesinat, joi seara, in culise la emisiunea lui Dan Capatos. Lacrimi, lesinuri si suspine mai ceva ca-n televovele, joi seara, la "Un show pacatos". Prinsa in offside de paparazzi cu "Printul" Adrian Cristea, Bianca Dragusanu nu l-a impresionat pe Botezatu cand a dat ochii peste cap in culise la Capatos, fiind dusa cu Salvarea nu la spital, ci, bine mersi, acasa. Ieri printesa pe podium, azi o femeie renegata! Bianca Dragusanu l-a scos, pur si simplu, din minti pe creatorul de moda Catalin Botezatu, care nici nu mai vrea sa auda de fosta lui iubita, scrie Click.


Țantareanu: «O vreau pe Elena Matei inainte sa mor»


Cristian Tantareanu (65 de ani) nu si-a pierdut simtul umorului si pasiunea pentru femei frumoase, chiar daca sufera de cancer la colon. In prezenta sotiei sale, Manuela, afaceristul i-a facut ochi dulci Elenei Matei. Paradisul Verde din Corbeanca a fost, joi dupa-amiaza, gazda unei petreceri intime, unde printre invitatii lui Cristian Tantareanu s-au aflat Florin Piersic, Gabriel Cotabita, Catalin Maruta sau mai tanara cantareata originara din Republica Moldova, Elena Matei (21 de ani), noteaza Libertatea.


"Ricky" se lupta sa devina "Mister World 2010"


Manechinul lui Bote crede ca doar unul dintre cei 74 de concurenti de la "Mr World 2010" il poate intrece in punctaj, in seara marii finale. Este vorba de Maksymilian Lewandowski, reprezentantul Poloniei, cel cu care a impartit camera pe perioada cantonamentului. Voicu Panzar, alias Ricky, este gatuit de emotie. In aceasta seara, intr-o sala de spectacol din Coreea de Sud, in timpul unui show spectaculos televizat si transmis de zeci de televiziuni din intreaga lume, fostul sofer al Monicai Columbeanu se bate pentru titlul de Barbatul Lumii. Dupa trei saptamani de cantonament nemilos, cu probe dificile, in timpul carora le-a fost testata inventivitatea, rezistenta, calitatile si aptitudinile, "Ricky" a ajuns sa isi formeze propria parere despre "rivalii" sai, noteaza Cancan.


Ilinca Vandici: «Cand m-a sunat Ciprian, am crezut ca este o farsa»


Dragostea lor e direct proportionala cu distanta care ii desparte. Ilinca Vandici si Ciprian Marica se iubesc cu portia, dar atunci cand o fac, ies scantei. Cel putin asta reiese din declaratiile vedetei despre noul iubit, oferite, in exclusivitate, revistei OK! Romania. "Ne-am cunoscut la o cafea. Ciprian m-a sunat si m-a invitat. Am iesit si la a doua, apoi la a treia". Asa isi incepe Ilinca povestea, iar ochii ii stralucesc, la concurenta cu bliturile fotografului, noteaza Click.


Iulia Tabacaru: «Sunt lipsiti de bun-simt»


Deranjata de declaratiile defaimatoare facute de mama si de fratele lui Cristi Tanase (23 de ani) la adresa sa, iubita stelistului, Iulia Tabacaru (21 de ani), a replicat prin intermediul ziarului Libertatea. Iulia Tabacaru, despre care mama si fratele lui Cristi Tanase au sustinut recent ca a fost parasita de fotbalistul Stelei, a iesit la atac. Pretinzand ca nu intelege cu ce i-a deranjat pe cei doi, "Bomba sexy" i-a criticat dur pentru modul in care o trateaza, scrie Libertatea.


Show total cu "bombele sexy" ale lui N\'Doye


Cele doua femei de culoare i-au zapacit pe barbati la o prezentare de moda din Regie. Dinamovistul Ousmane N\'Doye ii face concurenta stelistului Cristi Tanase in ceea ce priveste "munitia grea" din dotare, "cainele" african avand nu una, ci doua "bombe sexy" in preajma. Este vorba de verisoara Nafi Saal si de iubita Erika. Cele doua frumuseti de abanos au intrat de curand in lumea mondena a Capitalei si au fost invitate la mai multe prezentari de moda. La cea mai recenta dintre acestea, care a avut loc miercuri seara in clubul Princess, ele au facut show, noteaza Cancan.


Iata-l pe Nicolae Guta rocker!


Nicolae Guta si-a socat fanii dupa ce a aparut imbracat ca un rocker veritabil, in timpul emisiunii "Happy Hour" de la PRO TV. Cu bandana, geaca neagra de piele, pantaloni negri de piele si bocanci, manelistul a incercat sa preia cate ceva si din atitudinea iubitorilor acestui gen muzical. Pentru a-si demonstra apartenenta la noul gen muzical, Guta a interpretat piesa formatiei Voltaj, "20 de ani", scrie Libertatea.



de M.C. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.