Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
27 mar 2010 739 vizualizări
Mini-Stiri oferite de Politia Vrancea

Facturi false de 67.000 lei


O tinara de doar 25 de ani din Focsani va fi judecata pentru delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata, fiind acuzata ca a adus firmei la care lucra un prejudiciu de 67.500 de lei. Cercetarile impotriva Ancai Moreanu au demarat dupa ce s-a descoperit ca multe dintre facturile emise de aceasta ca si gestionara nu corespundeau cu situatia reala a incasarilor. In rechizitoriu se arata ca tinara a intocmit anul trecut zeci de facturi fictive de vinzare a marfurilor catre alte societati. Desi initial a recunoscut, ulterior Anca Moreanu a revenit si a sustinut ca, de fapt, a vindut marfuri pe datorie, si nu a mai incasat banii. (N. C.)


A murit un "cadou" de 8 Martie


Un bebelus de nici o luna a murit in conditii necunoscute, joi, la Marasesti. Politistii au fost sesizati despre faptul ca un copil, nascut la 8 martie 2010, a fost gasit decedat de mama sa, Madalina I.. Pe trupul baiatului nu au fost gasite urme de violenta, iar cauza mortii va fi stabilita la necropsie. Medicii presupun ca bebelusul s-a imbolnavit dupa ce a fost luat de la maternitate, iar familia nu a stiut cum sa-l ingrijeasca. (D. C.)


Circulau fara autorizatie si nu dadeau prioritate


Patru persoane au fost sanctionate joi de rutieristi pentru infractiuni si abateri. B. Viorel, 35 de ani, din Golesti, a fost depistat circulind pe DN2 - E 85, cu autorizatia provizorie de circulatie expirata. Omul s-a ales cu dosar penal. Politistii au procedat la fel si cazul lui D. Ionut, 21 ani, Movilita. I. Violeta, de 33 ani, din Focsani, nu a acordat prioritate de trecere lui I. Nicoleta 18 ani, din localitate, angajata in traversarea strazii pe marcajul pietonal. P. Ovidiu, 31 de ani, din Galati, a nu a acordat nici el prioritate de trecere lui T. Lacramioara, de 18 ani, din Vinatori. In ambele cazuri a rezultat ranirea usoara a pietonului. (C. F.)


Accident usor


Joi seara, in jurul orei 21.30, , Mona B., de 55 ani, din Marasesti, in timp ce conducea un autoturism in localitate, nu a acordat prioritate de trecere intr-o intersectie si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar de M. Danut, de 21 ani, pe care l-a accidentat usor. (C. F.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.