Ultima oră

Sa faca ceva cu banii nostri, nu vile si excursii

Ziarul de Vrancea
26 mar 2010 601 vizualizări
Considera unul dintre cititorii nostri u campania de cautare a celei mai mari gropi din judet continua

Cititorii trimit in continuare mesaje pe adresa de e-mail a ziarului nostru si pe site-ul www.ziaruldevrancea.ro, pentru a ne da de stire ce strazi se afla in topul celor mai distruse din Vrancea. "Sectorul de la Monitorul de Vrancea pina la Penny Market este demential.... mergi cu 5 km/h si nu ai ce ocoli", a fost de parere "Flo". Un alt cititor face comparatie cu zona de vest a tarii, unde spune ca perspectivele sint altele. "Votati in continuare PSD-ul si pe Marian Oprisan ca va face la fel de multe pentru "Vrancea lui draga". Daca ati merge prin vestul tarii sa vedeti acolo lume cu mintea deschisa, aer occidental, parcuri excelente, locuri de joaca grozave, aparate de fitness in parcuri pentru adulti, v-ati schimba cu totul optica. Aici aceleasi probleme, gropi, spagi, lumea nu prea e lasata sa evolueze sau pur si simplu nu vrea", considera "Diva", careia i s-a raspuns imediat. "Crezi ca daca ar fi fost PD-L la putere in Vrancea altfel ar fi aratat acest judet?? Te inseli foarte tare! Nu cred ca ai calatorit chiar asa de mult in tara sa vezi judete conduse de PD-L care arata jalnic!", a replicat "Marius". Si intrarea in oras a fost luata in colimatorul cititorilor. "De toata rusinea este intrarea in Focsani dinspre Bacau prin fata Vamii, acolo parca e dintotdeauna asa prost drumul. Rusine!" sustine George. "Gaya" vine cu o alta solutie de redirectionare a veniturilor. "Sa nu mai bage banii in buzunare si in casele lor sa faca drumurile ca pentru asta platim atitea taxe si mai ales rovigneta; degeaba a fost scoasa. Cum e posibil pe bulevard sa fie cratere de iti rupi masina, nu stii pe care sa o ocolesti? Stiu sa cirpeasca gropile si sa faca lucru de mintuiala, ca peste doua luni sa inceapa din nou. Spalare de bani. In spate la comisariat e dezastru. Nici nu mai poti intra pe acele strazi. Nici caruta nu poate sa mearga. Sa faca ceva cu banii nostri, nu vile si excursii. In fata caselor lor niste sosele de nu ai treaba, dar la cetateni nu se gindesc. Avem un oras mic si nici pe acela nu il protejam si il ingrijim. Piata Unirii va ramine tot la stadiul de santier mult timp", a fost de parere "Gaya". (Iulia NICOLAIE)


Norma de drumuri reabilitate pentru 2010


In acest an, Consiliul Judetean a alocat pentru reabilitarea si modernizarea drumurilor judetene si comunale de la bugetul de stat numai 10.863.000 lei, suma comparabila cu cea alocata anul trecut. In acest an vor continua lucrarile pentru: reabilitarea si reconstructia obiectivelor de infrastructura rutiera din zona localitatilor Paltin-Doaga-Valea Sarii, pentru care s-a programat in 2010 suma de 461.000 lei; modernizarea DJ 205 E lim. Jud. Galati "" Ciuslea-Rachitosu-Bizighesti-Tifesti-Clipicesti-Iresti-Vidra-Vizantea-Cimpuri (DN2L), sector Vidra-Vizantea-Cimpuri (DN2L) in lungime de 22 km "" 2.500.000 lei, sector Bizighesti "" Vidra, in lungime de 28 km "" 200.000 lei; modernizarea DJ 205B sector Bolotesti-Satu Nou "" 200.000 lei; modernizare DJ 204G comuna Suraia "" 500.000 lei; modernizare DJ 205 K Racoasa-Marasesti "" 900.000 lei; reabilitare si modernizare DJ 205B, sector Odobesti-Jaristea-Bolotesti (DN2D) "" 200.000 lei; modernizare DJ 205D Valea Sarii-Naruja-Paltin-Nereju-Bradacesti "" 2.000.000 lei. (M. BESLEAGA)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 4 ore, 20 minute, 27 secunde
Nu cred ca mai scapam de acesti mafioti. Repara in fiecare an strazile, ca sa mai fure niste bani publici.Primesc lucrari publice, mafiotii din P.S.D. si unii din P.N.L. Ce ziceti de Sapunaru, care citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.