Ultima oră

Fara prime de miel la Primariile din Vrancea

Iulia Crețu
26 mar 2010 803 vizualizări
Angajatii de la Primariile din Focsani si Panciu nu vor primi in acest an nici o atentie sub forma de prima de Sfintele sarbatori pascale.

Edilii din cele doua localitati spun ca nu au fonduri pentru bonusuri de acest gen si adauga, mai in gluma, mai in serios, ca vor ciocni oua inrosite cu subordonatii la serviciu, dupa ce fiecare va veni cu oul de acasa. "Nu pot da prime de Paste decit prin acordul Consiliului Local, prin initierea unui proiect de hotarire. Si daca pe ordinea de zi de marti nu este nimic, inseamna ca nu se da", ne-a declarat primarul Focsanilor, Decebal Bacinschi. Iepurasul nu vine nici la angajatii de la CUP SA Focsani, regia de apa-canal. "Nu cred ca vom da", ne-a spus si Gheorghe Vasilescu, directorul Companiei de Utilitati Publice SA. Nici in judet Pastele nu vine cu nimic. "De unde prime? Dac-as avea, as da. Dar nu am surse, nu ca nu vreau. Vom ciocni un ou rosu cu totii, in Sala de Consiliu, dar vine fiecare cu oua de acasa. Nici de tichete cadou nu poate fi vorba. Anul trecut am dat, dar acum nu sint bani", a fost de parere si Ion Petre, primarul de la Panciu. Daca angajatii de la stat nu au sperante de o felie de cozonac prima de la serviciu, angajatii de la privat ar putea primi cite ceva, in limitele dictate de criza economica. Exceptind ironia, pentru cei mai multi salariati, faptul ca-si primesc salariile intregi si la timp ar putea fi considerat cea mai buna prima de Sarbatori. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.