Ultima oră

LIFE:Neuronul stingher: Chilian ne explica cum toate curvele s-au apucat de cantat si astfel turistii nu ne mai viziteaza tara

Ziarul de Vrancea
25 mar 2010 455 vizualizări
Cent s-ar insura cu Beyonce, Lady Gaga si Rihanna

Cantaretul Florin Chilian stie de ce turistii nu mai sunt atrasi de Romania. Artistul sustine ca toate femeile usoare din tara s-au apucat de cantat si nu mai are cine sa-i satisfaca pe cei care vroiau sa ne viziteze tara.

"Industria muzicala din Romania a scos din piata industria porno. Toate curvele s-au apucat de cantat. Si atunci nici Udrea nu mai are sanse cu turismul, ca nu mai au turistii la ce sa vina. Ne mai miram ca nu merge nimic.(...) Nu se poate sa-ti creeze atata placere dementa un cosgiuc pe scena, o pereche de tate sau un c*r plin de ...", a declarat artistul intr-un interviu acordat site-ului 220.ro.



50 Cent: "M-as insura cu Beyonce, Lady Gaga si Rihanna! Nu as folosi prezervativul cu ele ca sa am o familie imensa" (Cancan)


Rapperul 50 Cent a dezvaluit ca le apreciaza in egala masura pe Beyonce, Lady Gaga si Rihanna. 50 Cent a spus ca ar vrea ca toate cele trei artiste sa ii fie sotii. "M-as insura cu Beyonce, Lady Gaga si Rihanna in Africa! As avea trei neveste si nu as folosi prezervative ca sa am o familie imensa", spune 50 Cent.



de I.B. HotNews.ro




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.