Ultima oră

Fostul casier de la Primaria Cimpineanca, 1 an cu suspendare

Nicoleta Cristea
25 mar 2010 778 vizualizări
Claudiu Harabor, fostul referent casier de la Primaria Cimpineanca, a fost condamnat luna aceasta la 1 an de inchisoare cu suspendare, pentru trei infractiuni

Judecatoria Focsani a considerat ca acesta se face vinovat de acuzatiile aduse de procurori, respectiv delapidare, fals intelectual si uz de fals, infractiuni comise in perioada ianuarie 2005 "" noiembrie 2007. "Ia act ca partea vatamata Primaria comunei Cimpineanca nu s-a constituit parte civila in cauza, prejudiciul fiind recuperat integral prin restituire. Anuleaza inscrisurile falsificate. Obliga inculpatul la plata sumei de 550 lei reprezentind cheltuieli judiciare catre stat", se arata in sentinta data la judecatorie, care poate fi atacata cu apel. Harabor a fost anchetat dupa un control al Curtii de Conturi, din decembrie 2007, pe motiv ca din gestiunea primariei lipseau aproximativ 20.000 de lei. Harabor a fost acuzat ca nu declara si nu depunea anumite sume pe care le incasa de la contribuabili, ca si de taxe sau impozite. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.