Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
25 mar 2010 699 vizualizări
Vulturu: Pieton ranit de un moped

Un pieton a fost ranit usor de un moped. Marti, pe DJ 204 D, pe raza localitatii Hingulesti, Adrian M., de 35 ani, din localitate, in timp ce conducea un moped, pe fondul consumului de alcool, 1,11 mg/l alcool pur in aerul expirat, a acrosat un pieton care se deplasa pe partea carosabila. Acesta s-a dezechilibrat si s-a accidentat usor. (D. C.)


Tata si fiu la judecata


Doi vrinceni din Tataranu vor fi judecati pentru lovire si ultraj, in urma unui incident din iulie anul trecut. Serban Zaharia, de 46 de ani, impreuna cu fiul sau de 23 de ani, Costel, sint acuzati ca au lovit un vecin cu pumnii si minerul unui cutit, pe cind se aflau cu totii la un bar din comuna. Anchetatorii au retinut si ca cei doi, aflati sub influenta alcoolului, au tulburat si ordinea publica. (N. C.)


A cautat de mincare in gradinita


Tibi Tabacelia, de 21 de ani, din Marasesti, a fost trimis in judecata pentru furt calificat, dupa ce in ianuarie 2009 a furat dintr-un coafor geanta unui cliente. Tinarul mai este acuzat si ca, in martie anul trecut, a intrat intr-o gradinita pentru a se alege cu ceva, insa a fost surprins pe cind scotocea prin dulapuri. Motivatia lui Tabacelia a fost aceea ca vroia ceva de mincare. Si Dan Petru Butnariu, din Jaristea, va raspunde tot pentru furt, dupa ce a sustras mai multe bunuri in valoare de 1.350 lei de la un vecin, despre care stia ca nu este acasa. Tinarul de 18 ani a mai fost cercetat pentru fapte similare si in minorat, cind asupra sa a fost luata o masura educativa. (N. C.)



Incendiu simulat la Praktiker


Pompierii vrinceni au simulat aseara un incendiu la centrul comercial de pe soseaua de centura. Patru autospeciale cu apa, dar si autoscara si descarcerarea au venit la Praktiker pentru un exercitiu care a avut ca scop prevenirea producerii unui incendiu la acest supermarket, dar si pentru a cunoaste imobilul in cazul unei interventii adevarate. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.