Ultima oră

Politistul din Vidra si-a luat viata in ajunul zilei de nastere

Ciprian Fânaru
24 mar 2010 1323 vizualizări
Barbatul s-a spinzurat in podul locuintei

Fostul agent de politie Vasile Voicu, care a fost gasit spinzurat in seara zilei de luni, si-a incheiat socotelile cu viata inainte cu o zi sa implineasca 51 de ani. Fostul politist de la Serviciul de Transporturi Feroviare Vrancea este deplins de cei dragi, care nu inteleg ce i-a putut provoca o suferinta atit de mare incit sa-si puna capat zilelor. Politistii din generatia sa spun ca era un barbat linistit, poate chiar introvertit si nu isi explica de ce a recurs la acest gest disperat, mai ales ca astazi ar fi implinit 51 de ani. Varianta rudelor care au aflat despre gestul sau ar fi ca in seara in care s-a produs nenorocirea acesta s-ar fi certat cu cineva din familie. Vasile Voicu ar fi iesit afara imbracat subtire, iar sotia ar fi iesit sa il caute, ingrijorata de lipsa destul de indelungata a acestuia. Din pacate, cautarea a luat sfirsit repede, fostul politist fiind gasit fara suflare in podul casei. Motivul problemelor familiale pare singurul acceptat de cei care l-au cunoscut. Fostul politist a lasat in urma sa trei frati, dar si doi copii adulti. Baiatul sau urmeaza sa se insoare, iar fiica il fericise cu o nepotica. Fostul om al legii avea ceva probleme cu un mic magazin pe care il avusese in curte, afacere care i-a adus si un proces cu fostul partener de afaceri. Totusi, acesta pare un necaz prea marunt pentru a-i aduce ginduri atit de sumbre. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.