Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Jojo, complet goala pentru Sergiu Nicolaescu; Tobosarul trupei Holograf, prins cu amanta

Ziarul de Vrancea
23 mar 2010 687 vizualizări
Gina Pistol a recunoscut ca si-a operat nasul de 3 ori; Dragusanu si Spatar, dusmance si la scoala

Jojo, complet goala pentru Sergiu Nicolaescu


Zece ani i-au trebuit lui Jojo sa accepte sa se dezbrace inca o data! Cel care a reusit performanta de a o convinge sa filmeze scene nud e reputatul regizor Sergiu Nicolaescu. Zgarcita cu aparitiile sexy in ultima perioada, cand si-a schimbat si statutul civil, devenind sotia bancherului Ionut Grama, iata ca blonda isi surprinde, din nou, la 29 de ani, admiratorii, scrie Click.


Tobosarul trupei Holograf, prins cu amanta


Edi Petrosel, tobosarul trupei Holograf, a fost pozat de paparazzii Cancan in timp ce se saruta patimas cu amanta in masina. Muzicianul a incercat din rasputeri sa blocheze publicarea fotografiilor compromitatoare, oferind bani reporterilor nostri. Paparazzii nostri se aflau duminica seara in apropierea unui restaurant pentru a realiza un material, cand l-au vazut pe Edi Petrosel ca iese din local si se urca intr-un Mini Cooper rosu la volanul caruia se afla o tanara blonda, scrie Cancan.


Mihaela Radulescu nu s-ar intoarce definitiv in tara


"Acum nu. Imi convine pentru copilul meu sa aiba resedinta acolo (la Monte Carlo, n.r.)", a declarat Mihaela pentru www.replicavedetelor.ro. In acelasi interviu, diva a spus ca nu suporta sa-si lase fiul cu bona, singura pe care o accepta in jurul lui Ayan fiind mama ei, scrie Libertatea.


Moni a fost data de gol


Moni Columbeanu si-a pus silicoane! Afirmatia a fost facuta in emisiunea "La naiba, sa Povestim" de doctorul Adina Alberts, care nu s-a sfiit sa-si spuna punctul de vedere in legatura cu bustul Monicai. "Are silicoane, cum sa nu. Comparati pozele ei din trecut cu cele din prezent. Ea nu a spus niciodata ca nu si-a pus. S-a eschivat si nu a raspuns la aceasta intrebare", a spus doctorul potrivit Cancan.


Dragusanu si Spatar, dusmance si la scoala


Rivale de temut dupa ce au impartit trei miliardari, Cristina si Bianca fac orice, numai sa nu dea nas in nas. Culmea, cele doua au ambitii comune in cariera si s-au inscris la "Scoala de televiziune". Desi ar fi trebuit sa fie colege de banca, fetele au facut mare scandal si au cerut in mod expres sa invete in grupe diferite. Ambele implicate in relatii sentimentale serioase, Cristina Spatar si Bianca Dragusanu nu au ingropat nici pe departe securea razboiului, scrie Click.


Gina Pistol a recunoscut ca si-a operat nasul de 3 ori


Din cauza numeroaselor interventii chirurgicale i-a fost greu sa respire si a lesinat la fitness. Gina Pistol, renumita pentru aparitiile sale in revistele pentru barbati, a marturisit in cadrul emisiunii "La naiba, sa Povestim", ca si-a operat de trei ori nasul iar toate interventiile medicilor esteticieni au fost un esec, scrie Libertatea.


Angelina Jolie, pictorial sexy la doar 15 ani


Presa din Italia a prezentat primele fotografii in care Angelina Jolie a pozat sexy, la varsta de 15 ani. Angelina Jolie, aflata la Venetia pentru a participa alaturi de Johnny Depp la filmarile peliculei ¨The Tourist¨, in regia lui Henckel von Donnersmark, se afla constant in atentia presei din Peninsula. Astfel, ziarul ¨Leggo¨ a publicat pe pagina sa electronica primele fotografii sexy ale actritei, facute cand Angelina avea doar 15 ani, scrie Click.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.