Ultima oră

Brosteni: Piroman bagat in spital

Raluca Manolache
23 mar 2010 1029 vizualizări
Proprietarul l-a prins si l-a batut mar de teama sa nu-i aprinda gospodaria

Un tinar de 19 ani din comuna Brosteni a fost adus in stare grava la spital dupa ce a fost batut crunt pentru ca vroia sa dea foc unei case din sat. Politistii au aflat ca Viorel Alexe a fost surprins in curtea locuintei lui Marcel Bouros, de 39 ani, in timp ce incerca sa-i incendieze casa din cauza unor conflicte mai vechi. Tinarul a fost batut pina cind nu s-a mai putut ridica de jos de proprietar si de fratele sau Sorin. Oameniii legii l-au gasit aproape in stare de inconstienta in curtea agresorului, iar linga el se aflau mai multe bucati de carton si o cutie de chibrituri cu care se presupune ca vroia sa dea foc gospodariei. Viorel Alexe a fost internat in sectia de terapie intensiva in stare comatoasa, dar si-a revenit ieri dimineata, chiar daca inca era confuz si nu prea stia ce s-a intimplat cu el. Politistii spun ca victima si agresorul au mai avut de-a face in trecut, Maricel Bouros sustinind ca vecinul i-ar fi spart parbrizul la un camion, iar in trecut i-ar fi lovit un copil. Intrucit barbatul ii aplicase tinarului o corectie fizica pentru faptele sale, acesta din urma a incercat sa se razbune dindu-i foc la casa. Politistii continua cercetarile pentru a afla ce s-a intimplat de fapt, agresorii fiind audiati de procurori in cursul zilei de ieri. Viorel Alexe este cunoscut ca un mic delincvent local. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 5 ore, 57 minute, 8 secunde
Chiar daca au mai avut divergente in trecut,nu cred ca \"stimatul\" Maricel Bouros trebuia sa il bata in asa hal.Dar de ,e Maricel Bouros.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.