Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Silvana Bragaru isi cauta iubit; Monica nu e perfecta pentru Irinel; Botezatu si-a facut de cap la Bacau fara Bianca

Ziarul de Vrancea
22 mar 2010 533 vizualizări
Le-au acoperit silicoanele la «Dansez», iar sotia lui Cristian Boureanu nu accepta contracte sub 5.000 de euro

Silvana Bragaru isi cauta iubit!


Romanca de 24 de ani care a innebunit Germania cu formele ei apetisante nu mai vrea sa fie singura. Silvana Bragaru, romanca stabilita la Nürnberg, in Germania, care i-a innebunit pe nemti cu formele ei, a decis sa-si caute iubit cu ajutorul cotidianului Bild, datorita caruia a devenit faimoasa peste noapte. Romanca din Targu Jiu a fost aleasa recent cea mai sexy "fata de la prima pagina", una dintre cele mai de succes rubrici ale tabloidului german. Mii de barbati au sunat la redactia ziarului Bild pentru a incerca sa faca rost de numarul romancei Silvana, mai ales dupa ce aceasta a aparut in editia germana a revistei Playboy. Cu toate acestea, romanca nu se lasa cucerita atat de usor. Ea a hotarat sa faca o selectie atenta si sa-si aleaga un barbat, roman sau strain, pe masura pretentiilor ei, noteaza Libertatea.


Bruneta pe care a agatat-o l-a dat de gol


Cristina Pana, asistenta Adrianei Bahmuteanu, ne-a dezvaluit unul dintre episoadele care au dus, se pare, la despartirea fotbalistului de Iulia Tabacaru. Chiar de Ziua Femeii, cand cei doi erau inca impreuna, Tanase a inceput "asediul" asupra Cristinei. Totul s-a petrecut intr-un mall bucurestean, in vazul a zeci de martori, noteaza Cancan.


Monica nu e perfecta pentru Irinel


Dupa ce si-a comparat sotia cu o masina, miliardarul a declarat ca nu a gasit inca femeia ideala. Irinel Columbeanu a simtit nevoia sa-i dea peste nas "libertinei" sale sotii. Desi, pana mai ieri, o venera, miliardarul a scapat porumbelul si a declarat, raspicat, despre Moni ca nu e femeia perfecta. Satul de escapadele sotiei sale, Columbeanu i-a reprosat elegant, la o ora de maxima audienta: "Nu pot sa zic despre sotia mea ca este perfecta, dar este aproape perfecta. Nu stiu cand ne-am certat prima data, nu stiu nici cand ne-am certat ultima data, dar nici nu pot sa zic ca nu ne-am certat deloc", a declarat el, citat de Click.


Dupa ce termina filmarile, Nicoleta se muta la Ciuc


Vedeta Acasa TV, Nicoleta Luciu, asteapta cu sufletul la gura sa termine filmarile la serialul \'\'Aniela\'\', in care are un rol important, pentru a-si lua copilul, pe Zsolt jr, si a se muta acasa, la iubitul ei Zsolt Csergo, noteaza Libertatea.


Botezatu si-a facut de cap la Bacau fara Bianca


Cancan a trecut de cei zece bodyguarzi care il pazeau pe designer in clubul bacauan in care a iesit sa se mai antreneze putin pentru "Dansez" si l-a fotografiat in compania catorva domnisoare care se catarasera, la propriu, pe el. Iar Bote a profitat din plin de atentia admiratoarelor lui.


Le-au acoperit silicoanele la «Dansez»! Surprize, surprize la "Dansez pentru tine"


Cea de-a noua editie a debutat vineri cu o mare dezamagire. Concurentele, toate modelate bine de medicul estetician, si-au acoperit sanii, de parca ar fi fost la manastire, nu la un spectaculos show tv. Am ajuns s-o vedem si pe asta! Organizatorii concursului "Dansez pentru tine" au pus embargo pe silicoane, altfel nu se explica lipsa acuta a decolteurilor, la prima editie de vineri seara, scrie Click.


Ricky a trecut probele de barbatie


Voicu Panzar, manechinul care ne reprezinta tara la concursul Mister World din Coreea, a trecut cu bine peste primele probe din cantonamentul competitiei, conform agentiadepresamondena.ro. El a facut fata cu brio la probele de Paintball, Quad Bike Challenge, cursa ATV si Ice Mountain Climbing, noteaza Libertatea.


Sotia lui Cristian Boureanu nu accepta contracte sub 5.000 de euro


Sotia lui Cristian Boureanu a devenit extrem de selectiva in privinta joburilor care i se propun, ea preferand sa se implice doar in proiecte mari, cum a fost prezentarea editiei nationale a concursului "Eurovision". In ciuda faptului ca da bine pe sticla si ca a si fost ofertata de mai multe posturi TV, Valentina Pelinel nu a dat, inca, un raspuns afirmativ. Blonda sustine ca ar putea fi atrasa de formate TV grandioase de afara, dar cu care sa se si identifice. "Am refuzat sa prezint emisiuni de divertisment. Trebuie sa fie ceva special, care sa imi placa, sa fie un brand OK", a declarat Pelinel pentru Cancan.



de M.C. HotNews.ro




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.