Ultima oră

Carnea de miel se va vinde doar sub supraveghere

Nicoleta Cristea
22 mar 2010 702 vizualizări
Si anul acesta sacrificarea mieilor se va face in locuri amenajate temporar in aceasta perioada, insa numai daca pietele si tirgurile indeplinesc anumite conditii

Pentru aceasta, fiecare primarie trebuie sa anunte Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, care va autoriza spatiul si va asigura personalul de specialitate. Cu toate acestea, DSVSA Vrancea avertizeaza ca exista unele restrictii. "Este interzisa organizarea de locuri speciale pentru sacrificarea mieilor in zonele in care au fost impuse restrictii pe motive de sanatate a animalelor. Functionarea acestor locuri de sacrificare a mieilor este permisa numai in perioada 24.03 "" 04.04.2010. Este interzis transportul carnii in alte locuri in scopul comercializarii, precum si expunerea pentru o perioada prelungita de timp la temperatura mediului ambiant", au precizat oficialii DSVSA Vrancea. Veterinarii spun ca toata carnea provenita din sacrificarile efectuate in locurile special amenajate temporar pentru sacrificarea mieilor va fi comercializata direct consumatorului final, imediat dupa sacrificare, examinare si marcare. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.