Ultima oră

Stelian Mocanu, arestat 29 de zile, sotia va fi libera

Nicoleta Cristea
22 mar 2010 2816 vizualizări
Judecatorii Tribunalului Neamt au emis vineri mandat de arestare pentru o luna pe numele patronului clubului Aristocrat din Focsani.

Daca afaceristul focsanean Stelian Mocanu este deocamdata retinut, sotia sa Marina Mirabela are toate sansele sa fie cercetata in libertate, in cazul ei magistratii considerind ca nu se impune masura arestarii preventive. "Admite propunerea de arestare preventiva a inculpatului Mocanu Stelian. Dispune arestarea inculpatului pe o perioada de 29 de zile. Respinge propunerea de arestare preventiva a inculpatei Mocanu Marina Mirabela. Dispune fata de aceasta masura obligarii de a nu parasi tara, pe o perioada de 29 de zile", se arata in decizia instantei nemtene. Cu toate acestea, este posibil ca procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Piatra Neamt sa atace aceasta solutie. Cei doi sint cercetati dupa ce mai multe tinere din judetele Moldovei au facut plingeri prin care ii acuzau pe sotii Mocanu ca le-ar fi fortat sa intretina relatii sexuale cu clientii localului Aristocrat, in schimbul unor sume de bani. Se pare ca in reteaua de trafic cu carne vie au fost racolate tinere din Nemt, Botosani si Suceava, "serviciile" acestora aducindu-le sotilor Mocanu beneficii de zeci de mii de euro. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 9 minute, 21 secunde
e adevarat c facea cu fetele e un mocan imputit vai d steaua lui eu stiu mai bn c a fost acolo am lucrat in clubu ala murdar si stiu mai bn k toti voi nu mai vb aiurea dak nu stiti e un om citeste integral
, acum 739371 zile, 9 minute, 21 secunde
gidioi ana mari nu uita ca acesti oameni teau invatat sa mergi si sa vorbesti cand ai lucrat la ei.nu te mai lasa influentata de costel si lili ca aveti si voi loc langa stelian si veti ajunge acolo citeste integral
, acum 739371 zile, 9 minute, 21 secunde
domnisoara gidioi am lucrat impreuna la aristocrat si spui numai minciuni desprew mocanu.mocanca imputita esti tu si actualii tai patroni lili si germanu.trei prosti.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.