Ultima oră

LIFE:Utile: Supliment care ajuta copiii sa nu se ingrase; Fumatul interzis ar atrage mai multi clienti in baruri si resta

Ziarul de Vrancea
20 mar 2010 451 vizualizări
Reclame la mintea copiilor, iar stresul prenatal creste riscul de astm al bebelusului

Intinerire prin stimularea celulelor stem ale pielii


Pentru aceasta primavara, expertii in frumusete propun tratamente cosmetice antiaging care redau elasticitatea pielii si o energizeaza. Acestea se aplica pe baza de masti calde. Mastile calde sunt realizate pe baza de ingrediente naturale si uleiuri care contin acizi grasi nesaturati, proteine si au rolul de a proteja tenul de radicalii liberi. Si mastile reci pot fi o solutie pentru intinerirea celulelor fetei. Acestea din urma sunt recomandate si dupa interventii estetice sau chirurgicale, datorita efectului antiinflamator, noteaza EvZ.ro


Stresul prenatal creste riscul de astm al bebelusului


O sarcina stresanta mareste riscul ca bebelusul ce va veni pe lume sa sufere de astm, reiese dintr-un studiu recent. Desi legatura dintre stres si astm nu este inca inteleasa, testele pe animale au aratat ca interactiunea este una reala, sistemul imunitar al fetusului fiind afectat. In cazul oamenilor, s-a observat ca astmul apare cu preponderenta in cazul minoritatilor si a populatiei dezavantajate, care traiesc in circumstante stresante, arata studiul realizat de cercetatorii de la Harvard si publicat in American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine, informeaza Romania Libera.


Reclame la mintea copiilor


Spoturile nu mizeaza "nici pe prosteala, nici pe inteligenta", spun specialistii. Reclamele respecta "gustul" romanului pentru promotii. De cate ori nu v-ati simtit insultat de publicitatea de la televizor? In ultimii ani, tot mai des, se pot vedea pe micul ecran spoturi care par facute special pentru un public format doar din natarai. Nu e vorba pur si simplu doar de faptul ca "mesajul" reclamei (atunci cand reusesti sa intelegi ce vor sa-ti transmita autorii spotului, lucru din ce in ce mai rar) e simplist, de genul "cumparati produsul X, e cel mai bun!". Ci de faptul ca reclama cu pricina ne trateaza pe toti, potentiali cumparatori, drept niste imbecili lipsiti de discernamant, incapabili sa pricepem singuri ce avantaje ofera produsul respectiv, scrie Adevarul.


Slabeste facand yoga!


Faptul ca yoga ofera avantaje de necontestat pentru minte si corp o stie toata lumea. Dar ajuta yoga si la pierderea in greutate? Aceasta este o intrebare pe care si-o pun multi. Yoga este un antrenament care iti tonifica musculatura, invioreaza mintea, creste flexibilitatea si reduce stresul. Yoga isi are originea in India, datand de acum 5.000 de ani ca o modalitate de a lucra mintea si corpul. De atunci, mai multe studii au aratat ca un stil de viata activ, bazat partial pe practicarea yoga, poate ajuta la tratarea a zeci de probleme de sanatate cum ar fi hipertensiunea arteriala, tulburarile de dispozitie sau diabetul zaharat, noteaza Romania Libera.


"Fumatul interzis" ar atrage mai mulți clienți in baruri și restaurante


Un studiu al Asociației Economiștilor de Sanatate arata ca localurile in care nu se fumeaza și-au marit incasarile. Cercetatorii sunt convinși ca fast-food-urile sunt preferate deoarece aici nu se fumeaza. Deși mulți dintre proprietarii de baruri și restaurante se tem ca-și vor pierde din clienți odata cu introducerea in Spania a noii Legi Anti-Fumat, iata ca un studiu realizat de Asociația Economiștilor de Sanatate, arata tocmai contrariul, scrie Adevarul.


Supliment care ajuta copiii sa nu se ingrase


Un supliment de acid linoleic conjugat poate ajuta copiii deja supraponderali sa nu mai depuna atat de multa grasime in timp, arata un nou studiu. Cercetatorii americani au descoperit ca acest supliment, luat timp de 7 luni, face ca acumularile de grasime sa fie mai mici in comparatie cu cele intalnite in cazul copiilor carora li s-a dat, in cadrul studiului, placebo, relateaza Reuters. Totusi, suplimentele au efecte secundare, in randul copiilor carora li se administrase suplimentul observandu-se o scadere a nivelului colesterolului bun, oasele dezvoltandu-se si ele mai putin in timp. In cadrul cercetarii de fata, cei 62 de copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 10 ani, au fost impartiti in doua grupe, uneia dandu-i-se suplimentul, celeilalte nu. Dupa 7 luni, cei din prima grupa aveau cu 0,5% mai putina grasime in organism, in timp ce cei din a doua grupa castigasera 1,3%. Si cand s-a luat in considerare indicele de masa corporala, lucrurile au stat asemnator, scrie Romania Libera.



de M.C. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.