Ultima oră

LIFE:Faze Tari: O intalnire cu cea mai sexy eleva din Marea Britanie costa 83 de centi; O camera de hotel fusese inchiriata de trei ori cu un cadavru

Ziarul de Vrancea
20 mar 2010 583 vizualizări
Fetita cu cea mai expresiva fata din lume, iar o brazilianca ne arata cum ne putem lumina casa cu... tampoane

O brazilianca ne arata cum ne putem lumina casa cu... tampoane


Cand vine vorba despre imaginatie, totul e posibil. Mai ciudat e atunci cand unele idei sunt puse in practica. Artista brazilianca Joana Vasconcelos a realizat o lustra impresionanta, care poate concura cu unele dintre cele mai luxoase obiecte de iluminat. Singura problema ar fi ca e realizata din... tampoane, noteaza Libertatea.


A cheltuit 55.000 de euro sa trateze papagalul


Americanca Anne Lowery a cheltuit 55.000 de euro, adica 2,2 miliarde lei, in incercarea disperata de a-si salva papagalul, in varsta de 42 de ani, care mai mult de un an s-a luptat cu cancerul. Anne Lowery din Tampa, Florida, era in stare sa plateasca oricat numai sa-l smulga din ghearele mortii pe papagalul Areba. Pasarea a fost diagnosticata cu cancer in februarie, anul trecut. Prima oara, Anne a observat o leziune ciudata la ciocul papagalului, scrie Click.


Fetita cu cea mai expresiva fata din lume


O pustoaica de cativa anisori e fana numarul unu a cantaretului britanic Mika. In timp ce se afla in masina, fetita a decis sa faca un mic show pentru parintii ei, mimand intr-un mod absolut inedit melodia "Grace Kelly" a cantaretului, scrie Libertatea.


Impozit de 40 kg de monede!


Un oradean si-a achitat la Directia de Finante a primariei impozitul pentru masina cu monede ambalate in saci, cantarind in total 40 de kilograme. A declarat ca protesteaza in acest fel fata de autoritati, care au majorat taxele locale pentru autoturisme in mod nejustificat. El spune ca masina sa, un Mercedes, a fost considerata ca fiind de lux si apreciaza acest lucru ca pe un abuz. Ioan Negrau e suparat ca trebuie sa plateasca impozit mai mare decat un proprietar de Logan, in timp ce pentru un autocamion de pana la 12 tone impozitul e mai mic, noteaza Cancan.


O camera de hotel fusese inchiriata de trei ori cu un cadavru sub saltea


O femeie din Memphis, SUA, care fusese data disparuta pe 27 ianuarie, a fost gasita zilele trecute sub salteaua patului din camera de hotel in care locuia inainte sa "dispara". Sony Millbrook nu a mers sa-si ia copiii de la scoala pe 27 ianuarie, iar de atunci nimeni nu a mai stiut nimic de ea. Camera de hotel in care locuiau cei trei fusese parasita de femeie, iar lucrurile personale ramase acolo au fost luate de niste rude. Autoritatile au inceput o ancheta, dar nu au reusit sa dea de urma femeii. Zilele trecute, insa, au fost sunati de un reprezentant al hotelului, care i-a anuntat ca a fost gasit cadavrul lui Sony, sub salteaua patului din camera in care aceasta a locuit, noteaza Libertatea.


Copiii britanici produc pagube de 1,8 miliarde £ pe an


Accidente precum varsarea de bauturi pe covor, ruperea tapetului sau pete de mancare lasate pe mobila, scot din buzunarul fiecarui cuplu de parinti cate 105 lire sterline pe an. Printre cele mai frecvente nazbatii pe care le fac copiii se regasesc urmatoarele: introduc diverse obiecte in DVD sau CD-playere, lipesc diverse lucruri pe pereti si rup paturile folosindu-le ca trambuline, scrie Libertatea.


O intalnire cu cea mai sexy eleva din Marea Britanie costa 83 de centi


Stacey Hannant, in varsta de 18 ani, a ajuns sa fie foarte cunoscuta in Marea Britanie, dupa ce a fost "castigata" la o licitatie, pe Internet. Madbid, liderul european la licitatii pe Internet, si-a surprins publicul scotand la licitatie o intalnire cu cea mai sexy eleva din Marea Britanie. Stacey Hannant a primit acest titlu la un concurs de frumusete organizat de catre cotidianul "Daily Star", noteaza Click.


Vinde oua aurite cu 300 de lei


Criza a afectat si mesterii populari din Suceava care incondeiaza oua. Daca anul trecut un ou de strut pictat cu foita de aur se vindea cu pana la 800 de lei, acum preturile au scazut in prag de Paste la doar 300 de lei, noteaza Libertatea.


Si-a facut casa din sase milioane de sticle


Un argentinian pe nume Tito si-a petrecut ultimii 19 ani din viata construind casa mult-visata. Barbatul, in varsta de 55 de ani, a cimentat sase milioane de sticle de toate formele si marimile: de bere, vin, suc, apa ori sampanie si a realizat o casa cum nu s-a mai vazut pana acum, scrie Cancan.


Femeia de 240 de kilograme e alintata de sot cu apelativul "grasuta"


Victoria Lacatus, femeia de 240 de kilograme care a nascut la inceputul lunii martie o fetita vrea sa scape de kilogramele in plus, din iubire pentru fetita ei, Anisoara. Victoria (25 de ani) se deplaseaza peste tot cu Salvarea si e insotita de cativa medici, aceasta fiind "pazita" de trei medici si vineri in platourile de filmare de la Happy Hour, scrie Libertatea.


Un italian face muzica din arbori bonzai


Diego Stocco este un inginer de sunet, recunoscut la nivel mondial pentru ca foloseste materiale neconventionale pentru a crea muzica. Stocco s-a nascut in orasul Rovigo, situat la aproximativ 80 de kilometri de Venetia. El a emigrat in urma cu cativa ani in Statele Unite ale Americii unde a lucrat pentru faimoasa companie Spectrasonics, care creaza softuri pentru reproducerea si mixarea de sunete artificiale. Totodata, este creatorul coloanei sonore a jocului ¨The Conduit¨, lansat pentru consolele Wii si Sega, noteaza Click.


Ea este femeia cu sani naturali de 12 kilograme!


Donna Jones este femeia cu cei mai mari sani din Marea Britanie, acestia cantarind impreuna peste 12 kilograme! Fiecare dintre sanii ei are greutatea a doi bebelusi si cea mai mare problema a Donnei este gasirea sutienelor potrivite pentru bustul ei. De asemenea, femeia are dureri groaznice de spate, scrie Libertatea,


Un batran a spart geamul unui avion cu un baston


Un batran, care a incercat sa sparga geamul unei aeronave apartinand unei linii aeriene filipineze, a fost arestat vineri de catre politia de pe aeroportul din Manila. Seful centrului politiei pentru securitate aviatica, Joey Salido, sustine ca suspectul retinut are 80 de ani si este din Oregon, statul Portland. Acesta va fi acuzat de distrugerea proprietatii private, incalcarea regulilor de zbor ale Aviatiei civile, precum si de faptul ca a pus in pericol viata altor pasageri, informeaza Libertatea.



de M.C. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.