Ultima oră

Info-Pol

Ziarul de Vrancea
20 mar 2010 616 vizualizări
Substante toxice gasite la un depozit din Focsani

Administratorul unei societati din Focsani s-a ales cu dosar penal dupa ce la depozitul sau au fost gasite produse toxice, care contineau alcool metilic. Politistii de la Arme, Explozibili si Substante Toxice au descins joi in depozitul societatii focsanene si au gasit produse care au in compozitie metanol. Politistii au stabilit ca acestea erau detinute si vindute fara autorizatie de la Agentia de Protectie a Mediului. Petrea A., 61 ani, din Focsani, s-a ales cu dosar penal pentru detinerea fara drept a unor substante periculoase. (D.C.)


Permis italian, banuit ca ar fi fals


Politistii focsaneni au efectuat in aceasta saptamina mai multe actiuni in oras, ocazie cu care in trafic a fost depistat Adrian Ciuraru, din Focsani, care a prezentat oamenilor legii un permis de conducere emis de autoritatile italiene si care parea a fi fals. Politistii au ridicat actul pentru verificari. Cercetarile nu au stabilit pina acum daca permisul este sau nu autentic. Tot in cadrul actiunilor efectuate, in Piata Moldovei a fost gasit Gheorghe Dutu, care comercializa parfurmuri contrafacute. Marfa a fost confiscata, iar barbatul a fost sanctionat contraventional. (D. C.)


Focsani: Pubele de gunoi in flacari


Pompierii au fost chemati joi pentru a "stinge" doua pubele de gunoi care au luat foc. Acestia s-au deplasat pe strada Cuza Voda, insa in urma incendiului au ars doua pubele de gunoi din material plastic si continutul acestora. Din primele cercetari efectuate de pompieri, pubelele de gunoi s-au aprins de la o tigara aruncata la intimplare. (R. M.)


Bizighesti: 20 de proiectile gasite intr-o gospodarie


Pirotehnistii au mers joi in Bizighesti unde un localnic a gasit mai multe elemente de munitii neexplodate. Ajunsi la fata locului, specialistii au identificat 20 de proiectile explozive de calibrul 76 mm si o lovitura de aruncator de calibrul 40mm. Munitia a fost descoperita in timp ce proprietarul sapa in propria gospodarie. Proiectilele au fost duse la depozitul special amenajat unde urmeaza sa fie distruse. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.