Ultima oră

POLITICA:Antonescu catre Boc: Aveti un zambet sfidator ca o pensie nesimtit de mare

Ziarul de Vrancea
19 mar 2010 440 vizualizări
Postul public de televiziune a gazduit, joi seara, o dezbatere despre modificarea Constitutiei si regimul de guvernare, dezbatere la care au fost invitati sefii principalelor partide parlamentare: Emil Boc, Victor Ponta, Crin Antonescu si Marko Bela

. Ideile si argumentele aduse in discutie au fost insa foarte putine in timp ce invitatii amintiti au preferat sa se jigneasca pe toata durata emisiunii. "Aveti un zambet sfidator ca o pensie nesimtita, sunteti maestrul demagogiei, sunteti niste demagogi proverbiali" au fost doar cateva dintre iesirile liderilor politici.


Daca Emil Boc, Victor Ponta si Crin Antonescu sustin ca presedintele sa fie ales prin votul cetatenilor, Marko Bela spune ca isi doreste ca acesta sa fie ales de catre Parlament, dar este constient "ca acest lucru nu se va intampla niciodata fiindca politicienii si cetatenii isi doresc votul direct".


Liderul UDMR a fost cel care a punctat cel mai mult pe tema reformei administratiei si guvernului spunand ca isi doreste desfiintarea institutiei prefectului si ca ar scoate Ordonantele de Urgenta "care nu creeaza decat confuzie si ridiculizeaza Parlamentul din moment ce o lege respinsa de Parlament poate fi adoptata prin OU de catre Guvern".


Si liderul PNL, Crin Antonescu. se pronunta pentru directia regionalizarii cu conditia "sa aiba loc o descentralizare eficienta si nu o noua feudalizare". Tinutul Secuiesc este tinut secuiesc si nu oltenesc, dar nu trebuie uitat ca el se gaseste in Romania\'\', a declarat Antonescu.



de Ionut Baias HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.