Ultima oră

Scoala din Rastoaca a fost spau rta

Ziarul de Vrancea
19 mar 2010 1044 vizualizări
hotii au furat piese din calculator

Spargerea scolilor incepe sa devina o obisnuinta in Vrancea. Astfel, dupa spargerile de la Maicanesti si Ciorasti de la sfirsitul anului trecut, a venit rindul Scolii din comuna Rastoaca sa fie calcata de hoti. Astfel, autori necunoscuti au patruns in incinta Scolii Rastoaca de unde au furat mai multe componente de calculator. Directorul unitatii de invatamint a mentionat ca ingrijitorul, care a ajuns la ora 6.30 ieri dimineata, a descoperit ca scoala a fost sparta si a anuntat politia. Politistii au stabilit ca persoane necunoscute au patruns in unitatea de invatamint, prin fortarea unei ferestre de termopan si au sustras mai multe componente de calculator. Oamenii legii incearca sa afle acum cine este autorul acestei spargeri, dar si sa recupereze bunurile furate. "Hotii au intrat pe un geam de la parter, au mers in cabinetul directorului si au luat piese din calculator. Am anuntat autoritatile, apoi au venit sa ia probe. Mobila nu a fost distrusa, doar usa fortata. Noi nu banuim pe nimeni, nu credem ca ar putea fi un elev, mai ales ca nu am avut cazuri de indisciplina in scoala. Vom depune eforturi pentru repararea calculatorului sau cumpararea unuia nou. Avem si sprijinul autoritatilor locale", ne-a spus Steluta Manolache, directorul unitatii. Aceasta a adaugat ca i s-a parut suspect faptul ca hotii au preferat sa sustraga din unitate doar parti din calculator, desi in acelasi birou se aflau o imprimanta si un fax. (I. NICOLAIE, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.