Ultima oră

Baiatul lui Umbrarescu, implicat intr-un accident rutier

Dan Chiriac
19 mar 2010 1532 vizualizări
Incidentul a avut loc pe soseaua E 85, intre Bacau si Adjud

Alexandru Umbrarescu, fiul omului de afaceri Dorinel Umbrarescu, supranumit "Regele asfaltului", a fost implicat miercuri seara intr-un accident rutier, produs pe soseaua E 85, la iesirea din Bacau spre judetul Vrancea. Acesta se afla la volanul masinii sale si circula cu viteza pe directia Bacau - Adjud. Politistii au concluzionat ca tinarul conducator auto s-a angajat intr-o depasire riscanta si a intrat in colizune laterala cu o alta masina. Autoturismul condus de Alexandru Umbrarescu a ricosat in alte autovehicule si apoi s-a lovit de un stilp de iluminat public. Tinarul a ajuns la spitalul din Bacau alaturi de trei prieteni de-ai sai, care au fost raniti usor. De asemenea, persoanele aflate in celalalt autoturism au ramas incarcerate, fiind necesara intervenÃia pompierilor. Unul dintre pasageri a fost, de asemenea, ranit. Familia Umbrarescu este cunoscuta pentru "imperiul" construit la iesirea din municipiul Adjud, iar firma pe care o detine, UMB Spedition SRL, a obtinut nenumarate lucrari pe bani publici in judetul nostru, dar si in toata tara, in special la reabilitarea unor drumuri. Putini stiu ca miliardarul din Top 300, cu o avere estimata la 25 de milioane de euro, este nascut in comuna Tanasoaia, unde planuieste sa puna pe picioare o afacere cu energie eoliana. Tot ieri, politistii vrinceni au avut de rezolvat accidentul unui tinar care a intrat cu masina in benzinaria din dreptul comunei Cotesti. Acesta le-a declarat oamenilor legii ca a ajuns cu Loganul in statia PECO dupa ce o alta masina i-a taiat brusc calea. Oamenii legii nu au reusit insa sa stabileasca daca presupusa masina a existat cu adevarat. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.