Ultima oră

LIFE:Caru' cu vedete 18.03.2010: Bianca Dragusanu a fost tarata prin noroi, a injurat si a spart geamuri

Ziarul de Vrancea
18 mar 2010 507 vizualizări
David Beckham, baie cu spuma alaturi de James Corden; Mihaela Radulescu: "Nu sunt insarcinata

Bianca Dragusanu, speriata de moarte, a fost tarata prin noroi, a injurat si a spart geamuri!


Bianca Dragusanu s-a pierdut cu firea cand a cazut in plasa intinsa de Dan Negru in cadrul emisiunii "Plasa de stele" difuzata de Antena 1. Ea a fost aruncata in namol, a injurat, a jignit si a spart geamul unei masini. Bianca nu a stiut ca totul este o farsa si atunci cand a auzit la stiri ca un act terorist a generat mai multe explozii la o gura de metrou, a inceput sa tremure! "Ba boule, tu nu vezi ca tremur?!" a fost doar una dintre remarcile Biancai, scrie Cancan.


David Beckham, baie cu spuma alaturi de James Corden


Ar trebui sa se ingrijoreze Victoria Beckham? La prima vedere, fotografia pare a fi facuta in intimitatea locuintei. Comediantul James Corden chiar a descris experienta cu David Beckham ca fiind una "incredibila" si in urma careia a ramas cu dorinta de "a-l linge". Totul este insa regizat, scena fiind realizata pentru Sport Relief, o actiune despre oameni care fac lucruri extraordinare pentru a face diferenta. Scena a fost deja descrisa ca fiind cea mai amuzanta din toata istoria Sport Relief, iar filmuletul de 3 minute va fi difuzat vineri noapte pe BBC, scrie Click.


Mihaela Radulescu: "Nu sunt insarcinata"


Mihaela Radulescu nu vrea sa devina, din nou, mama. Desi au aparut zvonuri conform carora diva doreste sa apeleze la fertilizarea in vitro pentru a-i face un fratior sau o surioara fiului ei, Ayan, Mihaela sustine ca acestea sunt "doar aberatii". "Iar circula zvonuri?! Stai sa ma gandesc- au trecut luni de la ultima stire de genul asta. Ca asa apar aberatiile de genul acesta, o data la sase luni. Nu, nu sunt insarcinata", a declarat vedeta tv intr-un interviu acordat revistei Ciao, scrie Libertatea.


DJ Harra: "Sorana e o proasta care traieste din amintiri"


Dj Harra, olteanca sexy care l-a zapacit cu sanii ei si pe celebrul actor Steven Seagal, pe platourile de filmare ale peliculei Born to raise hell, o ataca dur pe Sorana, fosta componenta a trupei Asia. Motivul? " Nesimtirea ei nu are limite", declara Harra. Cele doua s-au cunoscut pe platourile emisiunii Inelul cu diamant de la Euforia Tv, fiecare simtind pentru cealalta repulsie. "E o proasta care traieste din amintiri, de pe vremea cand ASIA inca innnebunea copii prescolari", a declarat Dana Neacsu pentru eMulte.ro.


Axl Rose, lovit cu o sticla de un "fan"



Aflati in urma cu cateva zile la un concert in Brazilia, membrii trupei Guns n\' Roses au avut parte de un incident nefericit, unul dintre fani aruncand cu o sticla in solistul trupei. Axl Rose nu a lasat netaxat gestul spectatorului, el injurandu-l pe "curajos" pret de cateva minute. Ulterior, din respect pentru restul fanilor, trupa a continuat concertul, scrie Libertatea.


Catalin Crisan si-a adus iubita acasa


Lucrurile evolueaza destul de repede in viata lui Catalin Crisan, care la sase luni de la divort nu numai ca si-a gasit fericirea alaturi de Alina Cupsa, de profesie medic, dar si linistea in caminul conjugal. Artistul si partenera sa de viata au hotarat ca e momentul sa traiasca, in sfarsit, sub acelasi acoperis. Decizia a fost luata la doua saptamani dupa ce Lucia Bubulac, fosta sotie a lui Crisan, s-a mutat din vila, scrie Cancan.


Bianca Dragusanu suge acadeaua in direct


Invitata la emisiunea lui Mihai Morar de pe Antena2, "Rai da buni", Bianca Dragusanu a supt o acadea in direct. Mihai Morar si Dan Capatos au practicat swingger-ul pentru o zi. Cei doi moderatori si-au pus asistentele fata in fata la o confruntare directa. Inainte insa de asta, Bianca Dragusanu, blonda lui Botezatu, a supt o acadea in direct, scrie Click.


Irinel Columbeanu si Ileana Lazariuc au apelat la vrajitoare pentru problemele in dragoste


eMulte.ro a aflat, in exclusivitate, ce vedete merg la ghicitoare sau vrajitoare, pentru a le fi rezolvate anumite probleme din viata intima. "Ileana Lazariuc a reusit sa ramana cu Tiriac si chiar sa faca un copil cu el datorita drumurilor facute la vrajitoarele de top din Capitala. Si Irinel Columbeanu a fost la o vrajitoare foarte cunoscuta, in perioada in care Moni era la Londra la bratul unui alt barbat. Se pare ca a reusit ceva sa-i faca vrajitoarea aia, ca Moni s-a intors la el".


Oana acuza: «Mama e vinovata de moartea lui Zavoranu!»


In plin "razboi" pentru averea familiei, Oana scoate artileria grea. Vedeta crede cu tarie ca tatal ei adoptiv, Nicolae Zavoranu, a facut stop cardiac din cauza certurilor cu sotia lui. Oana Zavoranu e suparata foc pe mama sa si este hotarata sa mearga pana in panzele albe pentru a o infunda pe cea care i-a dat viata. Oana Zavoranu si mama ei se "bat" pe o avere estimata la 50 de milioane de euro, mostenita de la cei doi tati ai vedetei, Nelu Banicioiu si Nicolae Zavoranu, scrie Click.


de I.B. HotNews.ro





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.