Ultima oră

Produse de la Altex, cumparate cu acte false

Nicoleta Cristea
18 mar 2010 789 vizualizări
Mai multi vrinceni au fost trimisi in judecata dupa ce s-a descoperit ca acestia au achizitionat cu acte false de la magazinele Altex mai multe bunuri de consum, in valoare de aproape 30.000 de lei.

Anchetatorii spun ca totul a fost posibil dupa ce Marian Chiriac, de 38 de ani, din comuna Homocea, a eliberat sapte adeverinte care atestau in fals ca sase rude ale sale erau angajate la firma pe care o administra, Chirimariv SRL Homocea, pe o perioada nedeterminata. Marian Chiriac a fost trimis in judecata pentru complicitate la inselaciune, faptele pentru care a ajuns in instanta petrecindu-se in perioada decembrie 2005 - ianuarie 2006. Alaturi de el, in acelasi dosar au fost trimise in judecata si cele sase persoane care au achizitionat produsele. Astfel, Maricica Albei, Mirela Albei, Silviu Albei, Iulia Bleajbu, Ileana Bleajbu si Luminta Nechita vor fi judecate pentru inselaciune si uz de fals. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 16 ore, 47 secunde
Cand le-am trimis un mail celor de la Altex sa le atrag atentia ca multi cetateni din Homocea isi fac angajari doar pentru a lua marfa cu plata in rate si pe langa aceasta si cardul de credit de la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.