Ultima oră

Impuscat de braconieri?

Dan Chiriac
18 mar 2010 780 vizualizări
Un barbat din Vrincioaia a ajuns la spital cu o plaga impuscata in zona inimii u nu se stie cine a tras in padurea in care barbatul se afla la munca

Un barbat din comuna Vrincioaia a fost victima unui incident misterios, fiind impuscat in torace de o persoana necunoscuta. Marti seara, Stefan Tataru, de 41 de ani, din Vrincioaia, s-a prezentat la Spitalul Vidra cu o plaga singerinda in regiunea toracica, iar medicii au stabilit ca barbatul a fost impuscat. La Vrincioaia a sosit o echipa de politisti de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase, iar din primele cercetari efectuate a rezultat ca, in timp ce barbatul taia araci intr-o padure situata la 5 km de sat, la un moment dat a auzit o pocnitura, dupa care a simtit o durere in zona pieptului. Dupa acest incident, barbatul a revenit cu greu la domiciliu, apoi a fost transportat la Spitalul din Vidra, intrucit se simtea rau. Politistii analizeaza imprejurarile in care a avut loc incidentul si banuiesc ca la mijloc ar putea fi si o partida ilegala de vinatoare "Se pare ca este vorba de o alica de la o arma de vinatoare, care a ricosat. Facem cercetari pentru a stabili cine este autorul", ne-a declarat comisarul sef Vasile Ochean, seful de la Serviciul Arme. Ancheta oamenilor legii se va usura dupa ce vor sosi rezultatele medico-legale, care vor stabili multe necunoscute din acest caz. Dupa ce a primit ingrijiri medicale la Vidra, barbatul a fost transferat la Spitalul Judetean din Focsani, iar de aici a fost trimis pentru investigatii la Spitalul "Sfintul Andrei" din Galati. Desi are acelasi nume cu fostul viceprimar si totodata seful statiei seismologice din Vrincioaia, Stefan Tataru nu este ruda cu acesta. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.