Ultima oră

Tigari confiscate pe E 85

Ziarul de Vrancea
18 mar 2010 723 vizualizări
Politistii de la rutier au reusit sa faca o noua captura de tigari, pe soseaua E 85.

Dupa ce in cursul zilei de marti, agentii au gasit doi barbati din Ilfov, care transportau fara acte peste 5.000 de pachete de tigari, in noaptea de marti spre miercuri, a fost rindul unui sofer bucurestean, Ivan I., sa pice in plasa politistilor. Agentii de la rutier au gasit intr-un microbuz 7.000 de pachete de tigari Winston. Soferul nu a putut prezenta acte de provenienta si a ramas fara tigari, fiind totodata amendat cu 1.000 de lei. Contrabanda este in floare dupa ce tigaretele s-au scumpit. (D. C.)


Focsani: Accident usor


Un tinar din Focsani a fost ranit usor in urma unui accident rutier. Pe soseaua E 85, Claudiu G., de 21 ani, in timp ce sofa, a derapat din cauza neatentiei si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus. In urma impactului, celalalt sofer a fost ranit. (D. C.)


Internati la spital


Medicii vrinceni au avut o zi foarte incarcata marti. La Spitalul din Adjud a fost internat un barbat de 53 ani, care, pe fondul consumului de alcool, s-a taiat cu un cutit la antebratul sting. Un tinar de 33 de ani, din Focsani, a ajuns la Spitalul Judetean dupa ce a fost lovit de roata unei carute. La Nereju, Stefan A., de 39 ani, din localitate, in timp ce se afla in padurea din zona Lapos, a fost lovit de un copac. Barbatul a fost internat la Spitalul din Focsani, pentru a primi ingrijiri medicale. (D. C.)


Odobesti: Bataie ca intre vecini


Doi frati din Odobesti au fost trimisi in judecata pentru lovire si distrugere, in urma unui conflict pe care l-au avut cu vecinii. Vasile Gamaneata, 31 ani, si fratele sau Ionel, 29 ani, sint acuzati ca, pe 10 decembrie, si-au amenintat vecinii si le-au stricat o parte din gard, inarmati fiind cu un topor si o bita. Conflictul dintre Gamaneata si familia Bajenaru s-a stins numai dupa sosirea politiei. Partile vatamate au cerut la ancheta 1.000 de lei de la Ionel Gamaneata, constind in contravaloarea gardului si daune morale, iar de la Vasile doar daune morale de 500 de lei. (N. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 16 ore, 2 minute, 32 secunde
Sa-si faca japcarii de la vama treaba in vami ,sa stopeze contrabanda acolo,nu in tara,pe banii nostri cu atatea organe de control.Pe unde intra tigarile:pe calea aerului sau prin vamile din est,vami citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.