Ultima oră

LIFE:Caru' cu vedete 17.03.2010: Mircea Badea ar castiga 7.000 de euro pe luna; Cea mai sexy israelianca, goala pusca in Playboy

Ziarul de Vrancea
17 mar 2010 523 vizualizări
Arnold Schwarzenegger a cumparat palinca romaneasca de 40.000 de euro

Mircea Badea ar castiga 7.000 de euro pe luna


eMulte.ro a aflat in exclusivitate salariul prezentatorului emisiunii "In Gura Presei", Mircea Badea: 7.000 de euro. Surse foarte sus puse din Antena ne-au spus ca prezentatorul primeste, de la mogulul Antenelor, pentru fiecare ora vorbita pe zi, 350 de euro, adica 7.000 pe luna. Totusi, cu toate ca Badea racneste in dreapta si in stanga ca este lider de audienta, se pare ca salariul lui este unul modest fata de cele ale altor colegi din Antena, care ajung si la 20.000 de euro pe luna.


Arnold Schwarzenegger a cumparat palinca romaneasca de 40.000 de euro!


Celebrul actor Arnold Schwarzenegger, acum guvernator al statului California, a cumparat palinca romaneasca in valoare de 40.000 de euro. Insa, nu palinca oarecare, ci una de lux. O colectie de sticle de astfel de palinca, "Apusul Epocii de Aur," poate sa ajunga si la 200.000 de euro, scrie Cancan.


Cea mai sexy israelianca, goala pusca in Playboy


Silvan Krispin (23 de ani) este cel mai sexy model din Israel, care ar fi capabila sa-i converteasca la iudaism pe majoritatea barbatilor. Prima data cand auzi numele tinerei ai impresia ca este unul dintre personajele din filmele lui Chuck Norris. Insa, din fericire, Silvan nu este un personaj dintr-un film de actiune. Este vorba despre fotomodelul israelian-american, care a aparut in multe reviste de barbati, iar, ultima data, in "Playboy". Tanara a lucrat ca manechin doar sapte luni, dupa care a acceptat mai multe oferte de a poza pentru diferite calendare, scrie Click.


Laura Lavric nu mai vrea barbati in patul ei


Cunoscuta cantareata de muzica populara Laura Lavric nu duce dorul unui partener de viata, desi este divortata de 22 de ani. Cu o sinceritate iesita din comun, artista ne-a declarat ca nu ar mai primi niciun barbat in patul ei, intrucat nu ii place sa doarma cu cineva. Mai mult, ar fi aproape imposibil sa gaseasca barbatul la care viseaza, scrie Cancan.


Luminita Anghel i-a dat papucii lui Sanchi


Luminita Anghel nu are noroc in dragoste si pace! Dupa divortul in stil italian cu Marcel Puscas, solista parea ca si-a gasit fericirea langa chipesul om de afaceri Bogdan Friedrich, poreclit si Sanchi. S-au despartit dupa patru ani de amor nebun. Click! a aflat ca picatura care a umplut paharul a fost atunci cand Luminita l-a exclus din echipa ei pentru Eurovision, in conditiile in care cei doi lucrau numai impreuna. De suparare, el si-a facut bagajele si a plecat intr-o scurta vacanta in Cipru.


Bendeac isi schimba BMW-ul X1


Pentru Mihai Bendeac, iarna s-a terminat definitiv. Actorul va preda la reprezentanta BMW-ul X1 pe care l-a folosit in acest sezon si va primi, in schimb, un automobil aceeasi marca, dar model diferit: Seria 1 Cabrio. Ceea ce inseamna ca vedeta se va plimba pe strazile Bucurestiului intr-o decapotabila, scrie Libertatea.



de I.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.