Ultima oră

Stilpi doboriti de vint

Raluca Manolache
16 mar 2010 865 vizualizări
Vremea se mentine rece si in zilele urmatoare

Vijelia care s-a abatut ieri dupa amiaza peste Focsani a reusit, in numai citeva minute, sa provoace ceva pagube dar si panica printre cei care se aflau pe strazi. Din cauza vintului foarte puternic, mai multe fire de curent electric s-au desprins si au cazut pe trotuar. Incidentele au avut loc pe strazile Comisia Centrala si Petre Liciu. Trecatorii au apelat numarul 112 si i-au chemat la fata locului pe lucratorii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Pompierii au asigurat zona pina la sosirea echipelor de interventie competente pentru remedierea problemele. De asemenea, pompierii au mers si in cartierul ANL Tineretului dupa ce au aflat ca un stilp de electricitate sta sa cada peste masinile care treceau pe b-dul Bucuresti. Politia a asigurat o zona de securitate, pina cind stilpul a fost repus pe picior. Politistii au mers si in satul Lamotesti, comuna Milcovul, dupa ce un alt stilp de electricitate a cazut pe DN23A. Furtuna de zapada nu a durat foarte mult, insa fulgii de nea au acoperit tot in numai citeva zeci de minute. Vremea se anunta a fi in continuare rece, iar iarna se da cu greu dusa. Datele meteo anunta temperaturi scazute pina joi, fiind posibile si caderi de zapada, dar si intensificari ale vintului. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.