Ultima oră

Probatiunea din Vrancea face 10 ani

Nicoleta Cristea
16 mar 2010 698 vizualizări
Serviciul de Probatiune de pe linga Tribunalul Vrancea implineste 10 de ani de la implementarea proiectul pilot la noi in judet.

In anul 2000, Serviciul de probatiune a functionat experimental, atributiile constind in intocmirea referatelor de evaluare psihosociala pentru persoanele care au savirsit infractiuni sau pregatirea pentru viata de dincolo de gratii a celor condamnati. Cu aceasta ocazie, pe 18 mai, Tribunalul, Universitatea "George Baritiu" si Serviciul de probatiune organizeaza o Sesiune de comunicari stiintifice, in cadrul careia va fi prezentata, dezbatuta si analizata evolutia acestei activitati. Organizatorii spun ca oricine este interesat poate participa la lucrari, ba chiar pot prezenta subiecte de dezbatere, insa prezenta trebuie sa fie anuntata pina pe 15 aprilie. "Participantii interesati de prezentarea și punerea in discutie a unor materiale pe temele de interes sint rugati să le transmită, pina la data de 30 aprilie. Acestea vor fi reunite in mapa sesiunii", au precizat organizatorii. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 3 ore, 48 minute, 14 secunde
serviciul de probatiune,ce a realizari au in 2009? S-au redus nr.de infractiuni si infractori. Serviciul mai au angajati pensionari ??
, acum 739398 zile, 3 ore, 48 minute, 14 secunde
Si asta ii pregateste pe unii pentru viata de dincolo de gratii? Lucru important domnule. Da nu prea s-a auzit de asa ceva prin urbe. Ori nu prea sunt multi care merg dincolo de gratii si atunci de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.