Ultima oră

POLITICA:Presedintele cheama la consultari PNL si PSD, marti

Ziarul de Vrancea
15 mar 2010 404 vizualizări
Liberalii si social-democratii sunt invitati marti, la ora 18,00, la consultari pe tema parlamentului unicameral si a reducerii numarului de parlamentari, a anuntat luni presedintele Traian Basescu.

El a precizat că invitatia se adresează liderilor celor două formatiuni care au părăsit consultările de luni din cauza prezentei grupului parlamentarilor independenti. Seful statului consideră că protestul lui Crin Antonescu si Victor Ponta face parte din \'reactiile acestora de inceput\', pentru că sunt presedinti de partide proaspăt alesi, care doresc să-si fixeze statutul in raport cu Guvernul. Seful statului a reamintit că presedintele PNL a fost prezent la o alta rundă de consultări, pe 6 noiembrie 2009, la care a participat si grupul independentilor din Parlament. Potrivit acestuia, neinvitarea unui grup parlamentar la consultări politice cu seful statului este neconstitutională.



Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.