Ultima oră

AFACERI:Andreea Paul Vass: Statul elen are o problema de credibilitate, Romania nu va fi afectata

Ziarul de Vrancea
14 mar 2010 361 vizualizări
Grecia se confrunta in prezent cu o grava problema de credibilitate, dupa ce statul s-a imprumutat 'excesiv si prost', iar greselile facute de guvernul de la Atena, nu pot fi, in nici un caz, repetate de alte guverne din regiune si in nici un caz de Romania, a apreciat, intr-o analiza, Andreea Paul Vass, consilier personal al premierului Emil Boc.


Acesata a explicat cauzele care au dus la criza din Grecia. \'Statul elen are o gravă problemă de credibilitate care a derivat din distorsionarea unor date macroeconomice, ceea ce a dus la o explozie a deficitelor fiscale si o cheltuire publică mult mai mare decat capacitatea economiei elene de a produce. în plus, statul elen s-a imprumutat excesiv si prost, expunandu-se nejustificat pe termen scurt. în aprilie-mai 2010 sunt nevoiti să ramburseze circa 20 miliarde euro, a arătat Andreea Paul Vass.


Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.