Ultima oră

Dumitru Moisa, noul presedinte al Crucii Rosii din Vrancea

Daniel Garleanu
13 mar 2010 2214 vizualizări
Fostul presedinte al filialei, George Baesu, a renuntat la mandat intrucit a plecat din tara pentru citiva ani

Reuniunea anuala a comitetului filialei de Cruce Rosie Vrancea a avut loc ieri in sala de sedinte a Consiliului Local. Cu aceasta ocazie a fost investit in functia de presedinte interimar al organizatiei omul de afaceri Dumitru Moisa, in locul lui George Baesu, plecat la Atena pentru a indeplini functia de consilier economic al Ambasadei Romaniei. "Anul acesta ma aflu in imposibilitatea de a fi fizic in mijlocul dumneavoastra. Am delegat atributiile mele de presedinte al Crucii Rosii Vrancea vicepresedintelui Dumitru Moisa, ca interimar", a transmis George Baesu. Dumitru Moisa are 48 de ani, este doctor in economie si detine o afacere privata. Acesta se recomanda ca fiind lipsit de vorbe, insa pus pe fapte. "Sper sa fac parte cu brio din familia Crucii Rosii", a spus Moisa, vizibil emotionat. Prezent la eveniment, prefectul Ion Oprea a avut cuvinte de lauda la adresa organizatiei. "Activitatea filialei de Cruce Rosie este de-a dreptul impresionanta si nu spun acest lucru gratuit. Cred ca in continuare se vor mentine pe aceeasi linie. Ma bucur ca avem legaturi strinse cu membri din filialele din strainatate. De azi (n.r. ieri) puteti sa ma considerati si pe mine voluntar si membru", a spus Ion Oprea, care este un apropiat al noului presedinte. Tot cu aceasta ocazie, directorul filialei, Rodica Davidean, a prezentat activitatile sustinute in anul 2009, nu putine la numar, "darea de seama" fiind aprobata in unanimitate de membrii Comitetului. Cei doi invitati din Italia si Spania au dat asigurari ca relatiile de prietenie dintre filiale se vor stringe si mai mult in 2010. Organizatia vrinceana de caritate are in prezent trei proiecte in curs de implementare si alte 20 la care trebuie asigurata sustenabilitatea pe parcursul anului 2010. In paralel, filiala a anuntat ca este pregatita sa intervina in caz de calamitati si dezastre, pentru a fi un partener de nadejde al autoritatilor judetene, exercitiul fiind mentinut prin participarea la diverse simulari. Totodata, si anul acesta vor fi organizate cursuri pentru surorile de Cruce Rosie, dar si lectii de educatie si prim-ajutor. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739361 zile, 8 ore, 18 minute, 58 secunde
Deocamdata Crucea Rosie filiala Vrancea este doar inca un cuib de hoti PSD. Asa ca unii ar trebui sa se abtina.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.