Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete: Practicile sexuale ale lui Teava, fostul iubit al lui Jojo, dezvaluite de o maseuza: «Am urinat pe el»;

Ziarul de Vrancea
12 mar 2010 723 vizualizări
Sotia lui Liviu Varciu vrea sa renunte la divort; Silvana Bragaru: «Nu am facut sex decat cu un singur barbat», iar In linie dreapta pentru «Dansez»: «Ne-ati rupt, avem febra si carcei!»

Practicile sexuale ale lui Teava, fostul iubit al lui Jojo, dezvaluite de o maseuza: «Am urinat pe el»


Catalin Catoiu (50 de ani), actorul poreclit Țeava si care a avut o relatie de trei ani cu Catalina Ionescu (Jojo), are o viata sexuala excentrica. Cel putin asa sustine Eliza, o tanara frumoasa foc, fosta angajata ca maseuza a unui salon erotic de pe strada Nerva Traian, scrie Libertatea.


Sotia lui Liviu Varciu vrea sa renunte la divort!


Cancan a dezvaluit ieri, in premiera, ca Liviu Varciu este in prag de divort, la numai un an de la casatorie! Sotia lui a bagat oficial actele la judecatorie, insa acum este hotarata sa retraga divortul si, mai mult, sa-i daruiasca lui Liviu si un copil. Adelina si-a propus chiar sa ramana insarcinata. Adelina Varciu spune ca nicio clipa n-a incetat sa-l iubeasca pe Liviu, cu toate ca a cerut desfacerea casatoriei lor. "Nu certificatul conteaza, ci dragostea pe care i-o port. Micile noastre neintelegeri care m-au facut sa bag divort s-au reglat. Daca ne ajuta Dumnezeu, poate voi ramane insarcinata si il voi face pe Liviu tata!", ne-a marturisit, in exclusivitate, doamna Varciu.


In linie dreapta pentru «Dansez»: «Ne-ati rupt, avem febra si carcei!»


Mai sunt 7 zile pana cand vom auzi gongul de start la emisiunea "Dansez pentru tine". In randul concurentilor, emotiile cresc direct proportional cu durerile de oase, caci repetitiile sunt dure. Rasfatate in telenovele, Diana Dumitrescu si Iuliana Luciu si-au gasit nasul la Pro TV. Cele doua "pisicute" muncesc pe branci alaturi de partenerii lor, iar seara abia mai gasesc ragaz pentru un masaj de relaxare. Si baietii, mult mai caliti, au necazuri din cauza antrenamentelor epuizante. Catalin Botezatu este la un pas sa-si rupa ligamentele, iar Dragos Bucurenci are necazuri cu dorsalii, scrie Click.


Silvana Bragaru: «Nu am facut sex decat cu un singur barbat»


Romanca Silvana Bragaru, 24 de ani, e la ora actuala una dintre cele mai dorite femei din Germania, dupa ce a fost aleasa \'cea mai tare fata de la pagina intai\' care a aparut anul trecut in ziarul Bild. Recent, Silvana a pozat pentru Playboy - Germania, care ii dedica in noul numar nu mai putin de opt pagini, noteaza Libertatea.


Simona a trait si cu Florin Salam


Conform unor informatii publicate pe forumul emisiunii, se pare ca una dintre concurente ar fi intrat in concurs pentru a scapa de problemele de afara, nu pentru a se casatori. Un scandal de proportii tinde sa izbucneasca in show-ul de la Kanal D. Concurenta Simona Amalia Fatu, in varsta de 21 de ani, a ales sa participe la reality-show-ul moderat de Gabi Cristea nu pentru a-si gasi jumatatea, ci pentru a scapa de concubinul ei, care o silea sa se prostitueze. Acesta a obligat-o, de exemplu, sa devina clienta manelistului Salam, imbrobodind-o cu tot felul de minciuni, scrie Cancan.


Lindsay Lohan: Sunt alcoolica. Vedeta vorbeste deschis despre dependenta de droguri si de bautura intr-un interviu exclusiv pentru OK!


A fost arestata de doua ori pentru ca a condus beata si avea cocaina pe bancheta din spate. Si a ajuns sa se interneze de trei ori la reabilitare. Petrecerile no-stop aproape i-au ruinat cariera. Acum Lindsay sustine ca a reusit sa-si puna ordine in viata, desi ii place in continuare sa bea, noteaza Click.


Cristi de la Phoenix, sub contract cu cel mai mare producator de chitare din lume


Cristi Gram (37 de ani) de la Phoenix a fost inclus, recent, in galeria marilor chitaristi ai lumii, devenind artist oficial al celui mai important producator de chitare din lume: Ibanez. Acum, el se afla in aceeasi catalog cu staruri mondiale ale muzicii rock, cum ar fi Steve Vai, Joe Satriani si Paul Gilbert. "M-a onorat propunerea, mai ales ca eu cant de ani buni pe chitare apartinand acestui brand japonez", a marturisit Cristi pentru Libertatea.


A vrut sa arate ca se iubeste din nou cu Iri


Pentru prima oara de la izbucnirea scandalului de divort, Monica si Irinel Columbeanu s-au afisat acum doua seri la o petrecere, unde nu au facut economie de saruturi si gesturi tandre. Implinirea celor 10 ani de existenta in Romania a salonului de infrumusetare si remodelare corporala Miko Beauty Center a adunat, miercuri seara, in clubul Bamboo toata crema lumii mondene bucurestene. Desi a sosit singura, Monica a fost urmata la scurt timp de sotul sau, Irinel, dar si de tatal acestuia, Ion Columbeanu, care au ajuns la timp pentru a o urmari pe diva facandu-si intrarea pe scena intr-un moment artistic dedicat aniversarii Miko, scrie Cancan.



de M.C. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.