Ultima oră

Taximetristul lui Bachus a rupt gardul cu masina

Nicoleta Cristea
12 mar 2010 840 vizualizări
26 de accidente grave s-au produs in judet de la inceputul anului

Un taximetrist din Focsani a produs un accident rutier la Botirlau. Aflat intr-o avansata stare de ebrietate, Stelica T., 49 ani, in timp ce se afla la volanul unei Dacii Logan, care circula in regim de taxi, a pierdut controlul volanului si a intrat in gardul casei unei localnice. In drumul sau, masina a smuls si banca din fata portii. Testat, soferul a fost gasit cu o alcoolemie de 1.15mg/l in aerul epirat. Acesta s-a ales cu dosar penal. Din fericire, taximetristul nu avea client in masina in momentul accidentului. Pentru a preveni astfel de incidente, politistii vor organiza pina la finalul lunii martie mai multe actiuni pentru a-i depista pe soferii care se urca bauti la volan sau fara a poseda permis de conducere. Actiunile se vor desfasura cu efective marite, inclusiv cu politistii de la posturi. "Scopul raziilor este prevenirea accidentelor produse ca urmare a consumului de alcool. Am avut soferi de taxi gasiti bauti in mijlocul zilei sau alti soferi cu alcoolemii foarte mari desi se intorceau de la serviciu", ne-a spus comisarul sef Adrian Huzum, de la politia rutiera. Politistii au prezentat ieri si situatia accidentelor grave, produse de la inceputul acestui an, in judet. Astfel, pe drumurile din Vrancea s-au produs 26 de accidente grave, cu opt mai putine decit in primele doua luni din 2009. Lucru imbucurator este ca numarul mortilor a scazut cu 8, doar cinci persoane decedind in primele doua luni pe sosele. Cele mai multe accidente grave s-au produs din cauza vitezei sau a imprudentei. Dintre accidentele grave, cele mai multe au avut loc joia si duminica, in special intre orele 6.00-12.00. Haretul este localitatea cea mai insingerata. (Dan CHIRIAC)


Accident in Homocea soldat cu dosar in instanta


Un pancean a fost trimis in judecata sub acuzatia de vatamare corporala din culpa, dupa ce, in urma unui accident pe care l-a produs, a fost ranita o persoana. Ionut Bejan, de 31 de ani, este acuzat ca, pe 1 august, pe cind rula cu masina in comuna Homocea, a intrat pe contrasens si a acrosat un alt autoturism, care a ricosat si, la rindul lui a intrat in coliziune cu o alta masina. In urma impactului au fost ranite trei persoane, insa doar o parte vatamata a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare. Astfel, Maricica P. a avut nevoie de 18 zile de ingrijiri medicale, motiv pentru care panceanul va fi judecat. (N. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.