Ultima oră

LIFE: Faze Tari 11.03.2010: O romanca e cea mai tare Fata de la prima pagina in Bild; Un japonez s-a casatorit cu o perna

Ziarul de Vrancea
11 mar 2010 520 vizualizări
A facut 46 de flotari in 49 de secunde;Cea mai batrana femeie din lume are 130 ani, traieste in Georgia, joaca table si bea vodca

O romanca e cea mai tare "Fata de la prima pagina" in Bild


Romanca Silvana Bragaru a dat lovitura in Germania, fiind aleasa, recent, de cateva milioane de cititori ai ziarului Bild, cea mai sexy \'fata de prima pagina a anului\'. Drept premiu, Silvana, 24 de ani, a primit 10.000 de euro si un pictorial in revista Playboy. Bruneta, prezentata de Playboy ca o femeie "cu ochii patrunzatori si adanci ca Marea Neagra" cu "formele ametitoare, ca ale Dunarii care se unduieste de la izvor pana la varsare" si "nobila precum Carpatii" locuieste de doi ani in Nurnberg si e chelnerita. Chiar daca e greu de crezut cand o privesti, romanca e singura de trei luni, cu toate ca de pretendenti sigur nu duce lipsa. In plus, contrar opiniei ca femeile frumoase vor iubiti plini de bani, Silvana a declarat pentru Bild ca ea nu asteapta "un print pe un cal alb", ci vrea un barbat simplu, sincer si fidel. Mai mult, romanca prefera barbatii nemti in detrimentul romanilor, deoarece acestia sunt "mai loiali". Integral in Libertatea.


Un japonez s-a casatorit cu o perna


Lee Jin-Gyu, un barbat din Japonia, in varsta de 28 de ani, s-a indragostit atat de tare de o dakimakura, o perna pe care este imprimat in marime naturala personajul sau preferat din desenele animate, Fate Testarossa, incat nu se desparte de ea nici o clipa. Mai mult, obsesia lui e asa de mare, incat barbatul a decis sa o ia si de nevasta. Astfel, Jin s-a casatorit, recent, cu perna in cadrul unei ceremonii speciale care s-a tinut in fata unui preot din Tokyo. Integral in Libertatea.


A facut 46 de flotari in 49 de secunde


Mohammed Ali Zinhom, in varsta de 25 de ani, a reusit sa faca 46 de flotari, folosindu-se doar de doua degete de la mana dreapta. El a reusit aceasta performanta in numai 49 de secunde. Tentativa lui Ali Zinhom de a intra in Cartea Recordurilor a avut loc recent in zona piramidelor, din apropiere de Cairo. Recordul de flotari realizate cu ajutorul unui singur deget de la mana dreapta ii apartine chinezului Fu Bingli, maestru in arte martiale. Fu a intrat in Cartea Recordurilor efectuand 12 astfel de flotari. Integral in Click.


Au dansat in chiloti ca sa isi gaseasca soti


Un grup de femei aproape dezbracate, dar cu masti pe fata, au starnit controverse in China. Femeile au recurs la acest gest din disperare: familiile le bat la cap sa se marite si nu au cu cine! Fetele au ramas in lenjerie intima langa o statie de metrou din provincia Guangdong si s-au pus pe dansat in fata trecatorilor. Apoi, au inceput sa imparta foi de hartie, in care erau stipulate detaliile personale si pretentiile lor legate de viitorul sot. Integral in Click.


A facut un castel din 218.792 de carti de joc


Un arhitect american a reusit sa isi bata propriul record Guinness, construind cel mai mare castel din carti de joc din lume. Pentru a-si duce la bun sfarsit capodopera, care reprezinta cazinoul Venetian din Macao, Bryan Berg a utilizat 218.792 de carti de joc, adica 4.051 de pachete, si a trudit aproape fara incetare timp de 44 de zile. Integral in Cancan.


Cea mai batrana femeie din lume are 130 ani, traieste in Georgia, joaca table si bea vodca!


Intr-un sat din muntii Caucaz, la 300 de kilometri de capitala Georgie, Tbilisi, traieste cea mai batrana femeie din lume: are 130 ani! In ciuda varstei inaintate, batrana joaca table si bea vodca. Femeia, care potrivit actelor este nascuta in 1880, are 11 stranepoti, iar unul dintre cei doi copii ai sai inca traieste. Jurnalistii din Georgia au vorbit cu autoritatile, iar acestea fac demersuri ca femeia sa intre in Cartea Recordurilor. Integral in Cancan.




de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.