Ultima oră

Tulnici: Disparut internat la psihiatrie

Ziarul de Vrancea
11 mar 2010 564 vizualizări
Politistii de la Tulnici l-au identificat Dumitru Tudorache, de 37 ani, din localitate, care disparuse de la domiciliu pe 7 martie.

Barbatul a fost gasit pe raza comunei si a fost internat la sectia de psihiatrie din cadrul Spitalului Judetean. Omul a ratacit prin comuna timp de citeva zile, spre disperarea familiei care l-a cautat pe la rude si prin vecini. (D. C.)


Tisita: Accident usor


Un sofer galatean a fost victima unui accident de circulatie. Marti seara, pe DN 24, in afara localitatii Tisita, Savinel Z., 46 ani, din comuna Ghidigeni, in timp ce conducea un Opel, nu a adaptat viteza pe carosabilul acoperit cu polei, a parasit sensul de mers si a intrat in coliziune cu un copac. Soferul a fost ranit usor, iar autoturismul avariat bine. (D. C.)


Biliesti: Soferi sprituiti


Doi vrinceni s-au ales cu dosare penale pentru ca s-au urcat bauti la volan. La Biliesti, Costica T., 55 ani, din localitate, in timp ce conducea o Dacia, a fost gasit de oamenii legii avind o concentratie alcoolica de 0,58 mg/l alcool pur in aerul expirat. Tot la Biliesti, Titi C., din localitate, aflat tot la volanul unei Dacii Logan, a fost depistat cu o alcoolemie de 0,96 mg/l in aerul expirat. Ambilor soferi le-au fost recoltate probe biologice care sa scoata la iveala adevarata concentratie alcoolica. (D. C.)


Urechesti: Casa in flacari


Un barbat din Urechesti a apelat la ajutorul pompierilor dupa ce casa i-a luat foc. 10 subofiteri au intervenit de urgenta pentru stingerea incendiului, insa focul a ars cladirea pe o suprafata de circa 100mp, mai multe obiecte de mobilier si de uz casnic. Din primele cercetari efectuate, incendiul a fost provocat de un cos de fum deteriorat. (R. M.)


Dumitresti: Bataie cu aracul


Un tinar din Dumitresti va fi judecat pentru lovire, dupa ce i-a aplicat unui vecin o corectie cu aracul. Ionut Pestritu, 20 ani, a ajuns la judecata in urma unui incident petrecut in septembrie anul trecut, cind, de la o cearta cu un vecin, a ajuns sa-l loveasca cu un arac in cap de mai multe ori. In urma anchetei s-a stabilit ca incidentul s-a iscat dupa ce victimei i-a fost interzis accesul pe o ulita din zona chiar de fratele inculpatului. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.