Ultima oră

Vrancea, din nou sub cod galben de ninsori si vint

Mihaela Beșleagă
11 mar 2010 747 vizualizări
In sedinta extraordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a dispus instituirea permanentei la primarii

Nu am scapat de iarna! Administratia Nationala de Meteorologie a emis ieri o atentionare cod galben pentru 21 de judete, inclusiv Vrancea, de ninsori viscolite si intensificari ale vintului. Atentionarea meteo este valabila pentru intervalul miercuri, 10 martie, ora 22.00 "" joi, 11 martie, ora 20.00. "în intervalul mentionat in sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei si in zona Carpatilor Meridionali si Carpatilor de Curbura va ninge, vintul va avea intensificari viscolind temporar ninsoarea si se va depune strat nou de zapada. în Dobrogea precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ploaie si vor fi conditii de polei", se arata in atentionarea meteo. în sud-vestul si sudul tarii vor fi intensificari ale vintului incepind chiar din orele amiezei, cu viteze ce vor depasi, la rafala, 60-65 km/h. In urma avertizarii cod galben, prefectul Ion Oprea a convocat ieri intr-o sedinta extraordinara membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si a dispus instituirea permanentei atit la nivelul Prefecturii, cit si la nivelul comitetelor locale pentru situatii de urgenta. "Administratorii drumurilor publice si autoritatile publice locale au fost atentionate sa actioneze cu utilajele de deszapezire si de imprastiere a materialelor antiderapante, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie pe drumurile publice si pentru evitarea producerii de blocaje de drumurile nationale si judetene", transmite Biroul de Presa al Prefecturii. De asemenea, se dau asigurari ca echipajele Politiei Rutiere si Rurale vor patrula in permanenta pentru a se putea lua la timp masurile necesare evitarii blocarii drumurilor. Ieri, toate drumurile din judet erau deschise traficului rutier. Drumul national DN 23 B, sectorul Maicanesti "" Ciorasti, si cele doua drumuri judetene, care au fost inchise in cursul zilei de marti, au fost deblocate. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.