Ultima oră

ZCU, ZCY, ZCX, ZCV, ZDB si ZDX, radarele de care sa va feriti

Dan Chiriac
11 mar 2010 1176 vizualizări
Ziarul de Vrancea va dezvaluie numerele de inmatriculare ale masinilor dotate cu radare greu detectabile

Noile aparate radar cu care au fost dotati politistii rutieri nu mai dau pace soferilor, care au primit deja sute de amenzi. Desi in prima faza toata lumea a dat de inteles ca aceste radare sint nedetectabile de aparatele de detectare a radarelor, zilele trecute s-a revenit cu precizarea ca acestea nu pot fi detectate in momentul in care functioneaza pe pozitia "stand-by", iar telecomanda aferenta permite pornirea lor mai repede decit timpul necesar unui sofer pentru a frina. Ziarul de Vrancea vine in ajutorul soferilor si publica azi numerele de inmatriculare ale masinilor pe care sint amplasate cele sase radare care au fost introduse in special pentru a preveni accidentele de pe soseaua E 85. Acestea sint: B -18-ZCU, B-18- ZCY, B-18-ZCX, B-18-ZCV, B-18-ZDB, B-18-ZDX. Acestea sint cele sase masini de care va trebui sa va feriti daca doriti sa nu ramineti fara permisul de conducere sau sa acumulati puncte de penalizare. De asemenea, politistii rutieri vor continua sa foloseasca si cele trei radare neinscriptionate, acestea fiind trei autoturisme Logan de culoare galbena, rosie si alba, toate cu numere de Bucuresti. Nici cele 11 radare existente pina acum in dotarea Politiei Rutiere nu vor sta deoparte si se vor plimba zilnic pe drumurile din judet. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 2 ore, 53 minute, 19 secunde
Se vor mai plimba prin judet o luna,doua,cat vor mai avea bani de benzina,ca dupa cum se vede falimentarea statului roman este iminenta.daca nu o sa ajunga hotii sa fure si benzina din masinile de citeste integral
, acum 739393 zile, 2 ore, 53 minute, 19 secunde
OARE CAT AU COSTAT LOGANURILE ASTEA ? TOT 70000 EURO ? CINE A FACUT AFACEREA ?
, acum 739393 zile, 2 ore, 53 minute, 19 secunde
sunt detectabile! semnul cu farurile!pe cand ne vor cumpara o strada pe care care sa circulam decent,fara gropi, carute si caini?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.