Ultima oră

Furau la Tataranu, cheltuiau la Focsani

Dan Chiriac
11 mar 2010 637 vizualizări
Doi tilhari au fost prinsi in timpul actiunii Siguranta

Politistii vrinceni continua actiunea "Siguranta", care are loc la nivel national si vizeaza limitarea numarului de infractiuni. 20 de politisti si sase jandarmi au actionat marti la Tataranu, Maicanesti sau Ciorasti, unde au fost depistate trei infractiuni si au fost aplicate cinci amenzi in valoare de 200 de lei. In timpul raziei au fost retinuti Adrian A., 21 ani, si Ionut D., 16 ani, ambii din Tataranu, care in noaptea de 26/27 octombrie 2009 au comis o tilharie, deposedindu-l de un telefon mobil si de suma de 200 de euro pe un tinar de 29 de ani. De asemenea, cei doi au furat dintr-o locuinta din sat o borseta in care se aflau 4.200 de lei. In noaptea de 6/7 martie 2010, potrivit politiei, acestia au mai dat o lovitura la o alta locuinta din comuna, de unde au sustras 1.760 de lei. Adrian A. a fost retinut pentru 24 de ore urmind sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Al doilea tinar, minor fiind, va fi cercetat in libertate. Potrivit cercetarilor, banii proveniti din infractiuni au fost cheltuiti la un bar din Focsani pe bauturi alcoolice si jocuri mecanice. Totodata s-a reusit recuperarea telefonului mobil sustras in urma tilhariei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.