Ultima oră

POLITICA: Crin Antonescu: PNL il va sustine pe Teodor Melescanu la Curtea Constitutionala

Ziarul de Vrancea
10 mar 2010 338 vizualizări
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti, ca liberalii il vor sustine pe Teodor Melescanu pentru un post de judecator la Curtea Constitutionala. "Cred ca domnul Melescanu (...) prin experienta si politica, si juridica si diplomatica, prin anvergura personalitatii sale politice, este o propunere foarte onorabila pe care PNL o va sustine", a spus liderul liberalilor, citat de Agerpres.


In acest an, expira mandatele a trei judecatori de la Curtea Constitutionala. Este vorba despre Ioan Vida, Nicolae Cochinescu si Petre Lazaroiu, numiti de Camera Deputatilor, de Senat si, respectiv, de Presedintie.


In perioada Congresului PNL, mai multe surse au declarat ca vicepresedintele PNL Teodor Melescanu si-a exprimat dorinta de ocupa un post de judecator la Curtea Constitutionala.


Teodor Melescanu confirma atunci, pentru Hotnews.ro, interesul pentru acest post: "Ma intereseaza functia de judecator la Curtea Constitutionala, dar asta se va decide pe algoritmul politic si in plenul Parlamentului".



de R.M. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.