Ultima oră

Rangerii Juniori marcheaza drumul catre atractiile de la Andreiasu

Ciprian Fânaru
10 mar 2010 980 vizualizări
Corpul Rangerilor Juniori de la Andreiasu reincepe actiunile de ecologizare. Adolescentii iubitori de natura si drumetii continua sa faca igienizari si patrulari in Aria Protejata Focul Viu si isi propun in aceasta primavara sa marcheze drumul pina la curgerile noroioase existente in zona

- un fel de vulcani noroiosi fara con, dar si pina la lacul Papaluga, format prin bararea piriului cu acelasi nume de o alunecare de teren. Actiunile au loc in comun cu elevii de la Grupul Scolar "G.G. Longinescu" Focsani si de la Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea". Activitatile sint sprijinite de profesorul de geografie de la Scoala Andreiasu, Marian Patrunjel. Corpul Rangerilor Juniori de la Andreiasu a fost infiintat in urma unui proiect implementat de Asociatia pentru Dezvoltare Durabila "Focul Viu" Focsani, care s-a incheiat in toamna anului trecut, dar continua in acest moment sub coordonarea scolii din comuna Andreiasu. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.