Ultima oră

Jazz si blues cu Mike Godoroja si Marius Mihalache la Teatru

Daniel Garleanu
10 mar 2010 984 vizualizări
Concertul a fost un cadou muzical pentru focsanence de Ziua Femeii u de pe scena, artistul Mike Godoroja a ironizat muncipalitatea

Spectacol grandios luni, de Ziua Femeii, la Teatru Municipal "Mr. Gh. Pastia" din Focsani. Mike Godoroja, alaturi de formatia sa, Blue Spirits, grupul de muzica traditionala Trei Parale si Marius Mihalache au facut un show de zile mari, un spectacol care a tinut sala in priza. Blues-urile de Martisor, ritmurile de jazz si piesele inspirate din celebrii Led Zeppelin au reusit sa electrizeze publicul, sa satisfaca si gusturile cele mai pretentioase, astfel ca dupa numai 30 de minute in ochii spectatorilor putea fi recunoscuta placerea de a asculta muzica buna. "Balkanic Zeppelin", asa cum s-a numit spectacolul, a adus inaintea doamnelor si domnisoarelor o frintura din fenomenul Led Zeppelin. Interpretul Mike Godoroja nu s-a sfiit sa dea lectii de muzica, istorie si sfaturi in dragoste, iar reprezentatia sustinuta de el il recomanda ca un specialist in ale muzicii. De altfel, artistii au fost intr-o permanenta interactiune cu publicul focsanean si au demonstrat ca s-au documentat despre oras, ironizind chiar municipalitatea. "M-am uitat pe site-ul Primariei Focsani, toate lucrurile arata bine, strazile sint asfaltate, este asa o fericire pe site-ul Primariei... un singur lucru au omis sa treaca, ochii dumneavoastra din aceasta seara, acestia sint ochii orasului Focsani", a spus Mike Godoroja. Spectacolul s-a intins pe parcursul a doua ceasuri, timp in care "actorii" muzicali si-au dovedit pe rind maestria la tobe, chitara ori fluier. Marius Mihalache a dovedit prin acordurile de tambal de ce este un muzician apreciat peste hotare, iar grupul de muzica traditionala Trei Parale a aratat ca "zgomotul" controlat de fluier poate incinta urechea profesionista ori amatoare. "Bis, bis, bis"¦" s-a strigat, cum era de asteptat, la finele recitalului, cerinta satisfacuta de cei sapte "cavaleri" ai blues-ului. Concertul a fost organizat de Asociatia Adrenalitera, care a promis ca va aduce si alte evenimente culturale in Focsani, urmatorul pe lista fiind Dan Puric, care va veni in orasul nostru cu specatcolul "Visul". (Daniel GIRLEANU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 12 ore, 52 minute, 55 secunde
Mike Godoroja este un artist deosebit de complex si de profesionist.Jos palaria si tot respectul pentru activitatea sa!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.