Ultima oră

POLITICA: Liderul independentilor din Senat preseaza PDL pentru functii

Ziarul de Vrancea
9 mar 2010 388 vizualizări
Liderul independentilor din Senat, Liviu Campanu, ameninta cu retragerea sprijinului pentru Guvernul Boc, in cazul in care liderii PD-L nu vor ceda grupului independentilor functiile de conducere ale unor institutii publice deconcentrate, in baza unui protocol incheiat la nivel national, anunta Agepres.


Liviu Campanu si-a manifestat, luni, nemultumirea fata de faptul ca liderii PDL intarzie sa semneze un protocol de colaborare.


* "Am spus atunci si o repetam si acum ca tot ce ne intereseaza este sustinerea interesului national si am spus tot atunci ca suntem un grup de profesionisti, nu numai parlamentari, dispus, daca va fi cazul, sa isi asume responsabilitatea pe anumite domenii de competenta. (...) S-ar putea sa nu constituie o problema de interes national sustinerea proiectului de lege unitara a pensiilor, o serie de ordonante ale Guvernului, sanctionarea domnului Geoana pentru incalcarea regulamentului Senatului sau chiar sustinerea in continuare a Guvernului Boc", a declarat, luni, Liviu Campanu.


Liderul senatorilor independenti a admis faptul ca grupul independentilor a identificat persoanele care ar urma sa preia anumite functii publice.


La nivelul judetului Botosani, independentii si-au impus deja unul din cei doi subprefecti, iar senatorul Campanu sustine necesitatea atribuirii si altor posturi, in ciuda faptului ca la nivel judetean nu a fost incheiat inca un protocol cu PD-L.


* "Catalin Flutur avea dreptate zilele trecute cand declara ca nu exista niciun protocol intre PDL si independenti. N-a existat un asemenea protocol nici atunci cand independentii au sustinut candidatura presedintelui Basescu, nici atunci cand au sprijinit instalarea Guvernului Boc, nici atunci cand am votat bugetul propus de Guvernul Boc pentru anul 2010", a mai spus Liviu Campanu.


Declaratiile lui Campanu vin la scurt timp dupa ce liderul PD-L din Botosani, Catalin Flutur, a afirmat vineri ca nu a stabilit inca posturile ce vor reveni parlamentarilor independenti.



de Alina Neagu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.