Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
9 mar 2010 527 vizualizări
Termen pentru depunerea declaratiilor de venit

Finantistii atrag atentia contribuabililor ca pina pe data de 15 martie 2010 au obligatia depunerii declaratiei recapitulative privind livrarile/achizitiile/prestarile intracomunitare pentru obligatiile de declarare aferente operatiunilor desfasurate in luna februarie 2010, precum si a declaratiei anuale de venit pentru asocierile fara personalitate juridica, formularul 204, care se depune in cazul asocierilor fara personalitate juridica, constituite intre persoane fizice sau intre persoane fizice si persoane juridice romane care in anul 2009 au avut statut de microintreprindere. (D. G.)


Tineri, terenurile inapoi !


Primaria Odobesti dezvolta de citiva ani un proiect pentru cresterea numarului de locuitori prin acordarea de terenuri gratuite tinerilor care vor sa se stabileasca in podgorie. In prezent, Primaria mai are de lotizat si de distribuit aproape 3 ha de teren, numai ca o parte dintre cei carora deja li s-a atribuit un loc de casa inca nu au demarat constructia. Din acest motiv, Primaria le-a trimis somatii celor care au primit de mai bine de un an terenuri si nu au cerut inca autorizatiile de constructie. «Am formulat adrese catre toti cei care au mai bine de un an de cind au primit terenul si nu au turnat nici acum fundatia locuintei. Acestia sint invitati la Primarie pentru o discutie. Daca refuza sa vina, vom emite hotariri de Consiliu Local prin care le vom retrage terenurile», avertizeaza viceprimarul Florin Vetrescu. (D. G.)


Partidele au impartit flori pe culori


Organizatiile de partid din judet au cadorisit doamnele cu flori, de 8 Martie, pe culori politice. Daca liberalii au preferat galbenul, pesedistii au mers pe culoarea rosie, in vreme ce pedelistii au ales "¦ violetul, intrucit florile portocalii sint mai rare primavara. Organizatia de Tineret a PD-L a impartit ieri flori in mai multe zone ale municipiului. Politicienii juniori au avut in brate in jur de 1.500 de fire pe care le-au oferit doamnelor si domnisoarelor de Ziua Internationala a Femeii. Si deputatul PSD Ciprian Nica a oferit flori ieri in colegiul sau, mai exat in Panciu si Adjud, alaturi de primarii Ion Petre si Constantin Armencea. Toti politicienii au transmis doamnelor "La Multi Ani", o primavara frumoasa si le-au multumit pentru tot ce fac pentru ei. Pe linga flori, partidele au organizat si serate dansate pentru doamne, in citeva restaurante din municipiu. (I. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.